We hebben 6.855 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Renault
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Renault occasions en nieuwe Renaults bij viaBOVAG.nl

Renault is één van de oudste automerken ter wereld. De autofabrikant is in 1899 opgericht. Modellen zoals de Renault 4, 5 en 16 zijn uitgegroeid tot ware klassiekers. Renault behoort met de Japanse merken Nissan en Mitsubishi tot hetzelfde concern. Behalve auto’s zijn er ook tractoren, bussen, treinen en zelfs tanks van Renault. Het merk is echter groot geworden met de ontwikkeling en productie van personenauto’s, bedrijfsauto’s en vrachtauto’s. Welk type nieuwe auto of occasion je ook zoekt, de kans is groot dat Renault hem heeft. Of het nu een kleine zuinige stadsauto, ruime gezinsauto of stoere SUV is.

Populaire Renault-modellen: Clio, Captur, Mégane, Twingo, Zoe, Kadjar, Scénic en Talisman

Het kleinste Renault-model is de Twizy , een 2-zits elektrische auto waarbij de bestuurder en bijrijder achter elkaar plaatsnemen. Iets groter en geschikt voor 4 personen is de Twingo . Overige populaire Renault-modellen zijn de Zoe (ook een elektrische auto), de Mégane , de MPV-modellen Scénic en Grand Scénic , en Talisman . Renault levert diverse SUV-modellen:

Een van de populairste Renault-modellen is de Renault Clio. Voor de sportieve automobilist levert Renault de Clio R.S. en Mégane R.S. (Renault Sport). De Renault bedrijfsauto’s zijn de Kangoo, Trafic en Master. De concurrentie van Renault bestaat uit:

Ook Renault occasions zijn populair. De Twingo, Clio , Clio Estate , Captur , Mégane en Scénic zijn geliefde Renault occasions.

Renault elektrische auto

Behalve modellen met een benzine- of dieselmotor levert Renault ook auto’s met een elektrische aandrijflijn. In 2012 introduceert Renault de Zoe en Twizy. De Twizy is zeer compact en zelfs verkrijgbaar met een bromfietskenteken. De Zoe is vergelijkbaar met de Renault Clio. Elektrische Renault bedrijfsauto’s zijn de Kangoo Z.E. en Master Z.E.

Op zoek naar een Renault zonder in een keer een groot bedrag neer te leggen? Bekijk het aanbod Renault private lease auto's en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen