Blog

15-spullen-die-je-nodig-hebt-in-de-auto

15 spullen die je nodig hebt in de auto

Of je nu veel of weinig rijdt of één of meerdere auto’s hebt, er is een aantal voorwerpen dat handig is om mee te nemen op reis. Sommige spullen zijn zelfs verplicht. In dit blog beschrijven we 15 spullen die je nodig hebt in de auto.

Lees meer

BTW en Marge auto

Alles over BTW- en marge-auto's

Sommige occasions worden aangeboden als ‘BTW-’ of ‘marge-auto’, maar wat houdt dat precies in? In dit blog lees je alles over het kopen van een BTW- of marge-auto.

Lees meer

Audi A3 - review

Audi A3 - Auto review

Review van de Audi A3. Lees hier alles over de motoren, verbruik en duurzaamheid van de Audi A3.

Lees meer

Alles over bijtelling

Bijtelling elektrische auto's in 2019 en verder

Rijd je meer dan 500 privékilometers per kalenderjaar in een zakelijk aangeschafte auto? Dan krijg je te maken met bijtelling voor het privégebruik van de auto. Maar wat is die bijtelling precies? En hoe bereken je die?

Lees meer

Elektrische auto's in 2019 en 2020

Elektrische auto's in 2019 en in de toekomst

In 2019 en 2020 verschijnen weer diverse nieuwe elektrische modellen op de markt. In dit blog lees je alles over de nieuwste elektrische auto’s.

Lees meer

Ergonomische zitpositie in auto - viaBOVAG

De juiste, ergonomische zithouding in de auto

Een ergonomische zithouding is heel belangrijk. Niet alleen voor je eigen gezondheid, maar ook voor de mogelijke gevolgen van een ongeval. In dit blog vertellen we alles over de juiste zitpositie in je auto.

Lees meer

Elektrische auto opladen - Nederland en Europa

Oplaadpunten voor elektrische auto's in Nederland en Europa

Heb je met je elektrische auto een lange reis voor de boeg? Bekijk van tevoren waar je de accu kunt opladen. In dit blog vertellen we alles over het opladen van de accu van een elektrische auto, in Nederland en verder weg in Europa.

Lees meer

Alles over elektrische auto's

De meestgestelde vragen over elektrische auto’s

Ben je nieuwsgierig naar elektrisch rijden? In dit blog lees je alles over de elektrische auto. Wat kost bijvoorbeeld een elektrische auto? En hoeveel elektrische auto’s zijn er in Nederland? We zetten de meestgestelde vragen over elektrisch rijden op een rij.

Lees meer

Zoek en Win je volgende auto

Gelukkige winnaar van de "Zoek & win je volgende auto" actie van viaBOVAG.nl

In mei en juni heeft viaBOVAG.nl een landelijke "Zoek & win je volgende auto" gelanceerd. In totaal hebben ruim 35 duizend mensen meegedaan en er is een winnaar bekend. Benieuwd wie heeft gewonnen? Bekijk hier wie de gelukkige winnaar is!

Lees meer

Kia Niro

De 5 meest verkochte elektrische auto's in eerste halfjaar 2019

De verkoop van nieuwe elektrische auto's is in 1 jaar tijd meer dan verdubbeld. In 2019 werden 17.266 elektrische auto's verkocht, waarmee het aandeel elektrische auto's op 7,6% komt. Bekijk hier de 5 meest verkochte elektrische auto's.

Lees meer

viaBOVAG.nl blog over auto’s, veilig rijden en mobiliteit

We publiceren elke maand tussen de 6 en 8 blogs. Met deze blogs willen we je verder helpen om je kennis te vergroten op specifieke onderwerpen. De keuzes voor onderwerpen kun je maken met behulp van de tags boven in de blog.

Zo kun je de 10 auto’s met hoge instap lezen, 10 betaalbare SUV’s en waar je op moet letten bij het kopen van een hybride auto.