Blog

Keuze geschikte elektrische fiets viaBOVAG

Hoe vind je de elektrische fiets die bij jou past?

Wanneer je een elektrische fiets wilt kopen, dan heb je de keuze uit veel verschillende modellen. In dit artikel lees je hoe je de juiste nieuwe of gebruikte e-bike selecteert.

Lees meer

Hoe bepaal je de juiste maat voor jouw nieuwe fiets?

Om comfortabel en veilig te kunnen fietsen is de maat van je fiets belangrijk. Hoe meet je deze en hoe kies je de juiste maat fiets? Lees het hier.

Lees meer

Livegang App

Livegang viaBOVAG.nl-app

Afgelopen maand is onze nieuwe viaBOVAG.nl-app live gegaan. Download hem nu en vind gemakkelijk het voertuig dat bij jou past!

Lees meer

Vrouw + Fiets

Zo kies je de fiets die bij jou past

Fietsen is leuk, veilig en goed voor je gezondheid. Maar hoe weet je welk type fiets bij jouw wensen past? En waar moet je op letten? Je leest het hier.

Lees meer

Elektrische auto's in 2019 en 2020

Verwachte elektrische auto’s in 2021

Welke nieuwe elektrische auto’s kun je in 2021 verwachten? We zetten de belangrijkste nieuwe elektrische auto’s in 2021 in dit blog voor je op een rij.

Lees meer

Motor

Motorrijbewijs: welk rijbewijs heb je nodig?

Je hebt besloten dat je wilt gaan motorrijden. Maar je hebt nog geen motorrijbewijs, dus je gaat natuurlijk eerst motorrijles nemen. Er zijn drie categorieën van het motorrijbewijs: A1, A2 en A. Hoe kom je aan zo’n rijbewijs voor een motor en welke krijg je dan?

Lees meer

Dagwaarde auto

Hoeveel is mijn auto waard?

Op de vraag ‘hoeveel is mijn auto waard?’ is niet een-twee-drie een antwoord te geven. Want hebben we het over de dagwaarde, cataloguswaarde, inruilwaarde of misschien toch de fiscale waarde van je auto? Nadat je dit blog gelezen hebt, weet je het onderscheid en weet je waar je het antwoord kunt vinden op de vraag ‘hoeveel is mijn auto waard?’

Lees meer

BTW en Marge auto

Populaire automodellen in 2021

Wat worden de populaire automodellen in het jaar 2021? Helemaal zeker weten doe je dat niet aan het begin van het jaar, maar als experts kunnen we wel een aardige inschatting maken. In dit blog blikken we ook kort terug op autojaar 2020.

Lees meer

Hybride auto kopen - waar moet je op letten

Wat is een hybride auto?

Vroeger was het leven simpeler, hoor je wel eens zeggen. Dat gold ook voor auto’s. Je had benzineauto’s en dieselauto’s. En dat was het dan. Tegenwoordig bestaat er ook zoiets als hybride auto’s. Maar wat is een hybride auto eigenlijk? Dit blog legt het je haarfijn uit!

Lees meer

Elektrische fiets

Elektrische fiets kopen; alle tips en tricks

Interesse in een elektrische fiets? Lees hier alles het kopen van een elektrische fiets

Lees meer

viaBOVAG.nl blog over auto’s, veilig rijden en mobiliteit

We publiceren elke maand tussen de 6 en 8 blogs. Met deze blogs willen we je verder helpen om je kennis te vergroten op specifieke onderwerpen. De keuzes voor onderwerpen kun je maken met behulp van de tags boven in de blog.

Zo kun je de 10 auto’s met hoge instap lezen, 10 betaalbare SUV’s en waar je op moet letten bij het kopen van een hybride auto.