Zeker zijn van je zaak?
Bij viaBOVAG.nl vind je altijd occasions met BOVAG Garantie en Omruilgarantie.

Occasion met automaat kopen? Hier moet je op letten

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen kiezen voor een automaat. Er zijn verschillende soorten automatische versnellingsbakken, die verschillen qua brandstofverbruik en onderhoud. Lees hier waar je op moet letten bij het kopen van automaat.

Lees meer

Hoe kies je de juiste caravantrekker? Let hierop voor het kiezen van de juiste trekauto

Met de caravan op vakantie? Dat stelt specifieke eisen aan een auto. Onder andere zijn trekgewicht, kogeldruk en uiteraard het gewicht van de caravan van belang. Maar hoe kies je nu de ideale trekauto? Lees hier hoe je de ideale caravantrekker vindt.

Lees meer

Met de auto op vakantie, wat is de ideale vakantieauto?

Ga je binnenkort op zomer of wintervakantie? Of op een roadtrip? Dan wil je een ideale vakantieauto. Denk bijvoorbeeld aan dakkoffer, fietsendrager, caravantrekker en ook aan zomer- en winterbanden. Lees hier alle tips!

Lees meer

Hybride auto kopen, waar moet je op letten?

Op zoek naar een hybride auto? Lees hier alles over hybride auto’s en waar je op moet letten. Onder andere de accu, oplaadplekken, onderhoud en wegenbelasting. Lees alle tips!

Lees meer

10 auto's met een hoge instap

Makkelijk in- en uitstappen, veel overzicht – een auto met een hoge instap heeft veel voordelen. Maar welke opties zijn er? Hier heb je in willekeurige volgorde 10 auto’s met een hoge instap.

Lees meer

Ik verkoop mijn auto, inruilen of zelf verkopen?

Je hebt een nieuwe auto op het oog, maar wat moet je nu met het huidige exemplaar? Moet je jouw oude auto inruilen of zelf verkopen? In dit blogartikel helpen wij een antwoord op die vraag te vinden.

Lees meer

Moet ik een nieuwe of een tweedehandsauto kopen?

Moet ik een nieuwe of een tweedehandsauto kopen? Wie stelt zichzelf niet de vraag tijdens de zoektocht naar een andere auto. Beide opties hebben voor- en nadelen. In dit blogartikel lees je alles over het kopen van een nieuwe en van een tweedehandsauto.

Lees meer

Tips voor het kopen van een tweedehands auto

Stel: je bent in de markt voor een andere auto en je zoekt op viaBOVAG.nl naar een prachtige occasion. Waar moet je dan op letten? In dit blogartikel lees je tien tips over het kopen van een gebruikte auto.

Lees meer

Top 10 betrouwbare auto's

Wil je onbezorgd met een betrouwbare gebruikte auto de weg op? Volgens een online enquête van de Consumentenbond zijn dit tien betrouwbare auto’s die je kunt kopen.

Lees meer

Top 10 interessante gezinsauto's

Op zoek naar een leuke gezinsauto? Mooi, want in dit blogartikel vind je 10 interessante gezinsauto’s. Met voor elk wat wils, want we bespreken opties voor kleine én grote gezinnen.

Lees meer

Top 10 SUV's voor maximaal 20.000 euro

Een SUV voor maximaal 20.000 euro? Dat betekent een hoge instap, een stoer uiterlijk, veel ruimte en dat tegen een aantrekkelijke prijs – dat klinkt goed, toch? Hier vind je in willekeurige volgorde tien SUV’s die je kunt kopen voor maximaal 20.000 euro.

Lees meer

Wat is mijn auto waard?

De waarde van je auto is belangrijk als je op zoek bent naar een nieuwe auto en je je huidige auto wilt inruilen of verkopen. Maar hoe bepaal je die waarde van je auto?

Lees meer

Tips voor maken proefrit

Als je een proefrit gaat maken, zijn er veel zaken waar je op moet letten. Vooral bij een occasion. Met onderstaande tips voor het maken van een proefrit kom je beslagen ten ijs.

Lees meer

Tips kopen eerste auto

Ben je net geslaagd voor je rijbewijs en wil je je eerste auto kopen? Met deze tips helpen we je op weg: waar moet je op moet letten bij het kopen van je eerste auto.

Lees meer

Tips voor kopen zuinige auto

Op zoek naar een zuinige auto? Waar moet je op letten? Met deze tips helpen we je op weg om een zuinige auto te kopen.

Lees meer

Winterbanden kopen: waar moet je op letten?

Goede banden zijn essentieel, vooral in de winter. Winterbanden kopen: waar moet je op letten? En wat is het verschil tussen winterbanden, all season-banden en zomerbanden? Lees in dit blog meer over winterbanden kiezen.

Lees meer

Tips bij occasion kopen

Ben je van plan om een occasion te kopen? Dan ga je natuurlijk niet over een nacht ijs. Waar moet je op letten bij het kopen van een tweedehands auto? Met deze tips helpen wij je op weg bij het kopen van een occasion.

Lees meer

Welke occasion past bij jou?

Wil je een occasion kopen? Maar heb je nog geen idee welke? Met deze tips helpen wij je op weg om een passende occasion te vinden.

Lees meer

Waarom een occasion kopen?

Een occasion kopen of een nieuwe auto? Wat zijn de voordelen van het kopen van een occasion? En waar moet je speciaal op letten? In dit artikel lees je er meer over.

Lees meer

Populaire occasions

Ben je op zoek naar een occasion? Dan is het handig om vooraf te weten welke occasion waardevast is en goed in de markt ligt. Wat zijn nu populaire occasions? We zetten ze voor je op een rij.

Lees meer