Zeker zijn van je zaak?
Bij viaBOVAG.nl vind je altijd occasions met BOVAG Garantie en Omruilgarantie.

Zoek en Win je volgende auto

Gelukkige winnaar van de "Zoek & win je volgende auto" actie van viaBOVAG.nl

In mei en juni heeft viaBOVAG.nl een landelijke "Zoek & win je volgende auto" gelanceerd. In totaal hebben ruim 35 duizend mensen meegedaan en er is een winnaar bekend. Benieuwd wie heeft gewonnen? Bekijk hier wie de gelukkige winnaar is!

Lees meer

Kia Niro

De 5 meest verkochte elektrische auto's in eerste halfjaar 2019

De verkoop van nieuwe elektrische auto's is in 1 jaar tijd meer dan verdubbeld. In 2019 werden 17.266 elektrische auto's verkocht, waarmee het aandeel elektrische auto's op 7,6% komt. Bekijk hier de 5 meest verkochte elektrische auto's.

Lees meer

Camper - viaBOVAG.nl

Met de auto op vakantie? Dit mag je niet vergeten!

Ga je met de auto op vakantie? Dan mag je een aantal essentiële zaken niet vergeten. In dit blog lees je hoe je je goed voorbereidt.

Lees meer

Eureka PROMETHEUS - afbeelding

Eureka PROMETHEUS-project - Deze auto reed in 1995 al 1.678 kilometer zelfstandig

Bijna elke autofabrikant stort zich tegenwoordig op autonoom rijden, maar zelfrijdende auto’s bestaan al langer dan je denkt. Deze auto reed al in 1995 autonoom van München naar Kopenhagen – een afstand van 1.678 kilometer.

Lees meer

Autoverzekering - Kop-staartbotsing

Welke soorten autoverzekering kan ik afsluiten?

Iedere auto in Nederland moet minimaal WA verzekerd zijn. Maar er zijn méér autoverzekeringen. Wanneer kies je bijvoorbeeld voor een allriskverzekering? In dit blog leggen we het je uit.

Lees meer

BMW 5-serie Youngtimer

Op zoek naar een aantrekkelijke youngtimer? Dit zijn populaire modellen

Zakelijk een luxe, grote auto rijden met een lage bijtelling? Met een zogenoemde youngtimer kan het! Nu youngtimers steeds populairder worden, groeit het occasionaanbod gestaag. Maar wat is nu precies een youngtimer? En wat zijn populaire modellen? In dit blog leggen we alles uit over youngtimers!

Lees meer

Hyundai Ioniq

Zuinig rijden? Dit zijn de vijftien zuinigste benzineauto’s

Hoe kan ik zo zuinig mogelijk rijden? Die vraag stelt iedereen zich bij het tankstation. In dit blog zetten we de vijftien zuinigste benzineauto’s op een rij en vertellen we hoe je zo zuinig mogelijk kunt rijden.

Lees meer

DS3 Cabrio - Occasion

Op zoek naar een tweedehands cabrio? Bekijk hier 20 zomerse occasions!

In een cabriolet geniet je extra van het mooie weer. Geen idee welke cabriolet je moet kopen? En waar je op moet letten bij aankoop? We zetten twintig zomerse occasions op een rij.

Lees meer

Wat houdt onderhoud van de auto in?

Wat houdt het onderhoud van een auto in?

Elke auto, nieuw of gebruikt, heeft periodiek onderhoud nodig. Goed onderhoud zorgt ervoor dat je zorgeloos en veilig kunt gebruikmaken van je auto en het verlengt de levensduur. Hoewel auto-onderhoud belangrijk is, zijn de kosten niet altijd inzichtelijk. Wij geven een overzicht van de belangrijkste soorten auto-onderhoud.

Lees meer

Waarop letten bij aanschaf van een auto

Auto kopen, waar moet ik op letten?

Als je een auto wilt kopen, kom je al snel tot de conclusie dat er onnoemlijk veel keuze is. Zeker als je op zoek bent naar een occasion. Veel van deze gebruikte auto’s zijn goed en kun je met een gerust hart kopen. Maar helaas zit er zo nu en dan wat kaf tussen het koren. Stel nu dat je je droomauto gevonden hebt, hoe weet je dan of je het juiste exemplaar kiest? In dit artikel vertellen we waar je op moet letten als het gaat om onderhoudshistorie, APK, kilometerstand en andere belangrijke zaken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Lees meer