Blog

BMW5

BMW 5-Serie - Auto review

Review van de BMW 5-Serie. Lees hier alles over de motoren, verbruik en duurzaamheid van de BMW 5.

Lees meer

BMW 3 Serie

BMW 3-Serie - Auto review

Review van de BMW 3-Serie. Lees hier alles over de motoren, verbruik en duurzaamheid van de BMW 3.

Lees meer

AudiA4

Audi A4 - Auto review

Review van de Audi A4. Lees hier alles over de motoren, verbruik en duurzaamheid van de Audi A4.

Lees meer

AppleCarplay

Alles over Apple CarPlay

‘Infotainmentsysteem inclusief Apple CarPlay’ is een zinnetje dat steeds vaker in advertenties opduikt. Maar wat is Apple CarPlay en wat kun je ermee? In dit blog vertellen we alles over Apple CarPlay.

Lees meer

15-stadsauto

15 ideale, kleine stadsauto’s

Klein, zuinig en overal te parkeren. Stadsauto’s zijn ideaal voor wie dagelijks met de auto de drukke stad in moet. We zetten vijftien ideale stadsauto’s op een rij.

Lees meer

10-senioren

10 betrouwbare auto’s voor senioren

Een hoge instap, betrouwbare techniek en meer dan voldoende ruimte voor eventuele bagage, een fietsendrager of kleinkinderen. Dit zijn tien auto’s voor senioren.

Lees meer

all-season-banden

Wanneer all season-banden?

Winterbanden, zomerbanden – het schoeisel van de auto vraagt om een fikse investering. Is er dan ook een tussenweg? Jawel, all season-banden! In dit blog vertellen we alles over deze allrounders.

Lees meer

Wanneer winterbanden

Wanneer winterbanden?

Voor de één zijn ze een must have, de ander vindt ze overbodig. We hebben het over winterbanden. Wat doen winterbanden precies? En wanneer moet je winterbanden wisselen? In dit blog lees je er alles over.

Lees meer

Wanneer-zomerbanden

Wanneer zomerbanden?

De juiste band voor het juiste seizoen. ’s Winters zijn winterbanden de beste en veiligste keus, in de zomer zijn dat… zomerbanden. Maar wat zijn de voordelen van zomerbanden? We zetten ze op een rij.

Lees meer

Tweedehands-kleine-auto

Tweedehandse kleine auto's met automaat en hoge instap

Bij de termen ‘hoge instap’ en ‘automaat’ denk je mogelijk direct aan een grote SUV, maar er is meer. We presenteren hieronder 10 voorbeelden in alfabetische volgorde van een tweedehands kleine auto met automaat en hoge instap.

Lees meer

viaBOVAG.nl blog over auto’s, veilig rijden en mobiliteit

We publiceren elke maand tussen de 6 en 8 blogs. Met deze blogs willen we je verder helpen om je kennis te vergroten op specifieke onderwerpen. De keuzes voor onderwerpen kun je maken met behulp van de tags boven in de blog.

Zo kun je de 10 auto’s met hoge instap lezen, 10 betaalbare SUV’s en waar je op moet letten bij het kopen van een hybride auto.