We hebben 29.057 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Wanneer je op zoek bent naar een tweedehands fiets, dan maak je een slimme keuze. Je profiteert dan namelijk van een kwaliteitsfiets die net zo betrouwbaar, maar goedkoper is dan een nieuwe. Goedkope tweedehands fietsen worden op veel plaatsen aangeboden, maar wanneer je besluit om een tweedehands fiets bij viaBOVAG te kopen, dan heb je de zekerheid van een betaalbare tweedehands fiets die door een BOVAG-tweewielerwinkel wordt afgeleverd.

Maat kiezen bij een tweedehands fiets

Tweedehands fietsen vind je in verschillende maten. De framemaat wordt gemeten vanaf de trapas tot aan de zadelpen, in centimeters. Jouw framemaat bereken je door jouw binnen beenlengte (de lengte vanaf de grond tot aan kruishoogte) te vermenigvuldigen met 0,68. Hieronder vind je een indicatie van de framemaat bij lichaamslengte, maar houdt er rekening mee dat de lichaamsverhoudingen per individu enorm kunnen verschillen.

Welke framemaat moet ik hebben?

  • 1.50 - 1.65 m = framemaat 49 cm

  • 1.55 - 1.70 m = framemaat 51 cm

  • 1.60 - 1.75 m = framemaat 53 cm

  • 1.70 - 1.85 m = framemaat 57 cm

  • 1.85 - 1.95 m = framemaat 61 cm

  • 1.95 - 2.10 m = framemaat 65 cm

Elektrische fiets kopen

Tweedehands elektrische fietsen zijn er in verschillende soorten, waarbij ieder type fiets is ontwikkeld voor specifiek gebruik. Zo is er aanbod in tweedehands elektrische stadsfietsen, zijn er hybride fietsen voor langere afstanden, moderne elektrische bakfietsen voor het vervoer van kinderen of grote spullen en hippe elektrische transportfietsen met één of twee handige bagagerekjes. Bekijk hier het aanbod aan populaire elektrische tweedehands fietsen:

Heren-, dames of omafiets kopen

Alle tweedehands fietsen die je op viaBOVAG aangeboden worden, zijn te koop bij tweewielerwinkels die zijn aangesloten bij BOVAG. Dit betekent dat je jouw tweedehands fiets gerust kunt kopen, omdat je twaalf maanden garantie krijgt op een tweedehands fiets. Die fiets is op tientallen punten nagelopen, waarbij versleten of defecte onderdelen zijn vervangen. Zo kun je veilig genieten van jouw fiets. En mocht de fiets toch niet voldoen aan jouw verwachtingen? Dan heb je de mogelijkheid om deze om te ruilen. Bekijk hier het aanbod van tweedehands fietsen per categorie:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen