We hebben 1.499 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Batavus
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands Batavus fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Fietsen van Batavus behoren tot de bestverkochte fietsen in Nederland. Het Friese bedrijf bestaat inmiddels al meer dan honderd jaar en maakt onderdeel uit van de Accell Group, waar ook fietsmerken als Koga, Sparta en Babboe onder vallen. Omdat de Accell Groep marktleider is in e-bikes, profiteert Batavus van de kennis die bij deze verschillende merken in huis is.

Batavus dames- en herenfietsen

Batavus heeft een breed aanbod aan fietsen, zo vind je er dames- en herenfietsen , stadsfietsen , moederfietsen, hybride fietsen , elektrische fietsen en kinderfietsen . De stadsfietsen van Batavus hebben vaak innovatieve onderdelen, die kwalitatief zijn. Ook besteedt de fabrikant veel aandacht aan de styling en het design van hun fietsen. De fietsfabrikant wil een bezitter van een Batavus (elektrische) fiets zo veilig, duurzaam en comfortabel mogelijk laten fietsen.

Tweedehands Batavus stadsfiets kopen

Batavus stadsfietsen onderscheiden zich van de concurrentie door het gebruik van moderne, betrouwbare onderdelen. Om ieder type fietser een geschikte fiets aan te kunnen bieden heeft Batavus verschillende soorten fietsen, zie zowel in een dames- als in een herenvariant verkrijgbaar zijn. Een bekend voorbeeld van een Batavus opoefiets is de Old Dutch , die je vaak langs ziet komen. De Batavus Bryte is een lichte comfortabele allround stadsfiets. Bij Batavus vind je ook verschillende transportfietsen, die makkelijk te herkennen zijn aan de praktische voordrager.

Tweedehands Batavus Old Dutch, Bryte, Fonk, Wayze of Weekend kopen

Een andere populaire Batavus tweedehands fiets is de Batavus Fonk ; een moderne stadsfiets voor zowel heren als dames. Deze fiets is heel geschikt als stadsfiets of als fiets voor langere tochten. Deze fiets heeft een sportieve zit en de versnellingen zorgen ervoor dat je altijd comfortabel kunt fietsen. En met de Batavus Wayze beweeg je je moeiteloos door de stad. Het is een ideale fiets voor dagelijks gebruik, licht van gewicht en heeft een lage instap. De Batavus Weekend is één van de meestverkochte fietsen van Batavus. En dat is niet voor niets: de fiets heeft vering, een zeer comfortabele geometrie en een tijdloos design. Bekijk hier het overzicht van tweedehands Batavus stadsfietsen:

Batavus kinderfietsen: meer dan de Snake

Tweedehands Batavus kinderfietsen zijn veilige, stevige en trendy kinderfietsen. De kinderfietsen zijn voorzien van alle benodigde accessoires, zoals een goed zichtbare fietslamp en reflectors. Een echte evergreen is de Batavus Snake , één van de bestverkochte kinderfietsen aller tijden. Daarvan vind je tweedehands veel aanbod, waarbij de Snake in verschillende maten verkrijgbaar is. Batavus heeft daarnaast ook transportfietsen voor kinderen.

Populaire Batavus Snake maten

Bekijk hier het overzicht van de verschillende maten van Batavus Snake kinderfietsen:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen