We hebben 82.105 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Occasion
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Auto occasions

Steeds meer Nederlanders kopen auto occasions. De verkoop van auto occasions is in 2019 verder gestegen. Er zijn dan ook veel goede auto occasions, goed onderhouden en met BOVAG Garantie.

Ten opzichte van nieuwe auto’s schelen auto occasions heel wat afschrijving. De aanschafprijs van jonge auto occasions met lage kilometerstanden zit na twee jaar tot wel 30 procent onder de nieuwwaarde. Met auto occasions die nog geen 50.000 kilometer hebben gereden kun je zonder grote problemen nog jaren vooruit.

Steeds meer mensen ontdekken dat een gebruikte auto een prima optie is. Als je bijvoorbeeld niet meer dan 15.000 kilometer per jaar rijdt en vooral privé, dan is een occasion een slimme keuze. Zeker als je een merk en model kiest dat ook op langere termijn veel van zijn waarde behoudt. Vooral de kleinere modellen zijn erg in trek.

Voorbeelden van kleinere auto occasions zijn de:

Zelfs als kleinere auto occasions op leeftijd zijn, worden er nog goede prijzen voor neergeteld. Het is wel belangrijk dat het onderhoud goed en volgens voorschriften is uitgevoerd. Bij BOVAG-autobedrijven vind je auto occasions met volledige onderhoudshistorie.

BOVAG occasions site

Dus houd je liever die afschrijving in je zak? Dan loont het om te kijken naar een gebruikt exemplaar. Op de BOVAG occasions site ViaBOVAG.nl vind je talloze gebruikte auto occasions. Je dient wel rekening te houden met een aantal punten tijdens je zoektocht naar een tweedehandse auto.

Occasions met BOVAG Garantie

Bedenk goed welke modellen, opties en motoren je aanspreken. Lees je goed in en vergelijk als het kan meerdere auto occasions binnen jouw budget. Let goed op de staat van onderhoud van de auto’s en of de occasions met BOVAG Garantie worden afgeleverd. Overigens zijn alle occasions die op viaBOVAG.nl worden aangeboden, occasions met BOVAG Garantie. Een voordeel van auto occasions is dat je vaak binnen enkele dagen de weg op kan met jouw nieuwe tweedehandse auto.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen