We hebben 5.351 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Gazelle
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands Gazelle fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Het Nederlandse fietsmerk Gazelle bestaat al meer dan een eeuw en is marktleider in Nederland. De naamsbekendheid van Gazelle fietsen is ook in het buitenland hoog, waardoor in de ons omliggende landen de vraag naar dit fietsmerk groot is. Gazelle is een onderdeel van Pon Holdings, die ook eigenaar zijn van andere fietsmerken zoals Union, Kalkhoff en Urban Arrow.

Gazelle Orange, Grenoble en Chamonix

Gazelle heeft een ruim assortiment kwaliteitsfietsen die licht, kwalitatief en comfortabel zijn. Gazelle dames- en herenfietsen staan dan ook bekend om hun beproefde en gewaardeerde geometrie, die veel fietsers aanspreekt. De meest bekende typenamen refereren aan Franse steden, zoals de Gazelle Orange, Grenoble en de Chamonix. Bijna altijd zijn hiervan ook varianten beschikbaar als elektrische fiets van Gazelle. Bekijk hier het aanbod van de (tweedehands) Gazelle modellen:

Miss Grace, Bloom, Heavy Duty: speciale fietsen van Gazelle

Voor specifiek gebruik heeft Gazelle specials in het assortiment. Zo is de Gazelle Miss Grace de ‘evergreen’ bij de opoefietsen en is de Gazelle Esprit een robuuste, degelijke stadsfiets die ook vaak als huurfiets wordt ingezet. De Gazelle Bloom is speciaal ontwikkeld als moederfiets en bij de typenaam Heavy Duty zegt de naam eigenlijk al voldoende: die is geschikt als transportfiets. Dat geldt ook voor de Gazelle Puur, dit is een hippe, moderne transportfiets. En ben je een veeleisende fietser? Kies dan voor de Gazelle Ultimate: deze hoogwaardige fietsen hebben een aluminium of een carbon frame en zijn met de hand afgewerkt.

Miss Grace, Esprit, Bloom, Heavy Duty, Puur of Ultimate kopen

Populaire (tweedehands) Gazelle fietsen zijn:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen