Heldere all-in prijzen

Al onze voertuigen hebben een all-in prijs

Over onze heldere all-in prijzen

Voertuigen op viaBOVAG.nl hebben altijd een all-in prijs. Zo weet je als koper precies waar je aan toe bent. Alle kosten die nodig zijn om met het voertuig weg te rijden én om verzekerd te zijn van de BOVAG Garantie en de BOVAG Omruilgarantie zitten in de BOVAG All-in prijs. Zit er op het voertuig een extra BOVAG Zekerheid, zoals 100% Onderhouden, BOVAG Afleverbeurt of BOVAG 40-Puntencheck? Dan is de ‘BOVAG All-in prijs’ dus inclusief deze zekerheden. Er zijn geen verborgen kosten, geen verrassingen op de factuur. Op viaBOVAG.nl weet je vooraf wat je koopt en voor welke prijs.

Alle kosten waar je als klant niet omheen kan, zitten in de advertentieprijs. Niks bijkomende rijklaarmaakkosten. Natuurlijk mag een BOVAG-bedrijf wel extra’s aanbieden. En die hoeven niet in de advertentieprijs verwerkt te zitten, zo lang je daar als klant maar van kan af zien.

BOVAG-Garantie-Auto-Motor

Al onze voertuigen hebben altijd een heldere all-in prijs

BVG garantie | Sticker

Overige garanties en zekerheden

Meer weten over de andere garanties en zekerheden? Je kunt meer informatie vinden op onderstaande pagina's.

Telefoon

Meer weten? We zitten voor je klaar op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur op 030-202 8222 (lokaal tarief).

Mail

Heb je vragen, tips of klachten? Mail naar hulp@viabovag.nl en we helpen je graag verder.

Keuzecoach

Op zoek naar een nieuw voertuig maar kan je wel wat advies gebruiken? Plan een telefonische afspraak in met de Keuzecoach van viaBOVAG.nl voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.