De ideale auto hoeft niet van jou te zijn

Auto huren op viaBOVAG.nl

Onbezorgd een auto huren

Bij het huren van een auto denk je waarschijnlijk aan het huren van een auto in het buitenland. Maar wist je dat je ook in (de buurt van) jouw eigen woonplaats een auto kunt huren? Heb je bijvoorbeeld een extra auto nodig voor een tripje? Of rijd je niet voldoende om een auto te kopen en gebruik je deze maar af en toe? Dan is het huren van een auto een goede optie. Een auto huur je voor de periode die jij wilt: per uur, dag, week of langer. Met huren geniet je van maximale vrijheid.

Hoe werkt het?

  1. Vind een autobedrijf bij jou in de buurt
  2. Reserveer een auto voor de gewenste periode
  3. Ga op pad!

Blijf flexibel en huur met de betrouwbaarheid van BOVAG

Vind snel een verhuurbedrijf
Bedrijf in de buurt
Betrouwbare auto's

Huur bij jou in de buurt

De helpende hand van rijdend Nederland
BOVAG bedrijf

Contactgegevens
Voertuigen

  • Aanhangwagen
  • Auto
  • Bestelauto
De helpende hand van rijdend Nederland

Auto huren bij viaBOVAG.nl

Een auto huren kan een interessante optie zijn als je zelf geen auto hebt en er toch af en toe eentje nodig hebt. Als je wel een auto hebt, kan een huurauto uitkomst bieden voor de momenten waarop je meer (laad)ruimte nodig hebt. Of juist wat meer comfort en luxe nodig hebt voor een langere rit, bijvoorbeeld voor op vakantie.

Bij viaBOVAG.nl kun je terecht voor een huurauto. Vul je locatie in en vind je snel een BOVAG verhuurbedrijf bij jou in de buurt. Vind een verhuurbedrijf bij jou in de buurt, reserveer een auto voor de gewenste periode en ga op pad. De auto huur je bij het BOVAG verhuurbedrijf en de huurafspraken worden ook met het verhuurbedrijf gemaakt.

Zorgeloos een huurauto boeken

Huur je een auto in, of vanuit Nederland? Wanneer je weet voor welke periode je een auto wilt huren, dan kun je heldere afspraken maken over de huurperiode. Wil je de auto eerder of later inleveren? Dan weet je ook wat er gebeurt en wat je eventueel kwijt bent aan een langere huurperiode. Een huurauto kun je al vanaf een dagdeel huren, daarmee ben je altijd verzekerd van vervoer op het moment dat het jou uitkomt. Zo ga je met een vertrouwd en veilig gevoel op pad en ben je ervan verzekerd dat er geen verborgen kosten zitten aan het huren van de auto.

Auto kilometervrij huren

Kilometervrij huren is een term die vaak gebruikt wordt als het gaat om een auto huren. Maar wat houdt dit in? In het huurcontract dat je afsluit met een verhuurbedrijf staat of je de auto kilometervrij hebt gehuurd of dat deze gebonden is aan een aantal kilometers. Een auto kilometervrij huren houdt simpelweg in dat er geen beperkingen zijn aan het aantal kilometer dat je per huurdag mag rijden.

Bedenk van tevoren hoeveel kilometer je verwacht te gaan rijden en of dat het aansluit bij het aantal afgesproken kilometers. Besluit je om kilometervrij te gaan huren? Dan ben je verzekerd dat je achteraf niet verrast wordt met extra kosten voor extra kilometers.

  • Makkelijk en snel zoeken
  • Altijd een bedrijf in de buurt
  • Vertrouwd een auto huren met de kwaliteit van BOVAG

Veelgestelde vragen

Vakman van de maand

Arjan van der Goes Transparantie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Net als bij viaBOVAG.nl. Arjan van der Goes, Autoservice Molenvliet De helpende hand van rijdend Nederland

Ons totale aanbod