We hebben 1.415 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Camper
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Import voertuig
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Veiligheid
Interieur
Pagina
  • ...

Camper occasions of nieuwe camper kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe of een tweedehands camper? Met een camper ben je mobiel, terwijl je toch je eigen spullen bij je hebt. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe of een tweedehands camper, dan heb je op viaBOVAG.nl keuze uit een groot aanbod van gebruikte en nieuwe campers. Bij viaBOVAG.nl kun je altijd rekenen op vier zekerheden als het gaat om de aankoop van jouw camper:

  • BOVAG Aankoopgarantie: Alle caravans (vanaf €3.500,-) zijn inclusief minimaal twaalf maanden BOVAG Aankoopgarantie. Als er binnen het jaar iets kapot gaat of niet naar behoren werkt kun je terug naar het caravanbedrijf voor reparatie of vervangen van de onderdelen.

  • BOVAG Onderhoudsbeurt. Dit houdt in dat jouw caravan gecheckt is op maar liefst 60 punten zoals de remmen, bandencheck en vochtmeting.

  • All-in prijs: Bij alle caravans die op viaBOVAG.nl worden aangeboden, staat de all-in prijs vermeld. Hierin zijn alle kosten verwerkt die nodig zijn om met de caravan weg te rijden én om verzekerd te zijn van alle BOVAG-garanties.

  • Onderhoudsbeurt op het autotechnische gedeelte van de camper.

Tweedehands camper kopen

Tweedehands campers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, afmetingen en met bijbehorende accessoires. Ga je voor een eenvoudige uitvoering of wil je het gemak van een luxe uitvoering? Moderne campers beschikken meestal over verwarming of koeling, een toilet met douche en een keukentje met warmwatervoorziening en een koelkast. Wil je zelfvoorzienend reizen of rondreizen zonder vaak te hoeven stoppen? Kies dan voor een camper die is uitgerust met een ruime schoonwater- en een vuilwatertank.

Mini camper, integraal camper of een 4-persoonscamper kopen

Bij campers is er veel aanbod van verschillende camperfabrikanten. Voor iedere kampeerwens is er een camper te vinden om op pad te gaan, genietend van de vrijheid.

  • Een minicamper , van of buscamper kun je gebruiken voor vakanties, maar ook voor dagelijks woon-werkverkeer. Vaak hebben deze mini-campers een bestelbus als basis, waarbij sommige modellen een uitsteldak of hefdak hebben voor meer ruimte. De keuken en de koelkast zijn soms uitneembaar, waardoor ook buiten de camper gekookt kan worden.

  • Een 4-persoonscamper is vaak voorzien van twee vaste bedden en een zithoek die kan worden omgebouwd tot twee slaapplekken. Vaak heeft dit type camper een verzwaard chassis.

  • Een alkoof camper is te herkennen aan de grote ruimte boven de bestuurderscabine. Aan de buitenkant is dit te herkennen door de bobbel boven de bestuurderscabine. Hier bevindt zich vaak een tweepersoonsbed.

  • Een semi-integraal of halfintegraal camper heeft een lage opbouw boven de bestuurdersplaats, deze kan gebruikt worden als opbergruimte. Deze lage camper is relatief zuinig in het brandstofverbruik, ook vanwege het verlaagde chassis.

  • Een integraal camper is een kampeerwagen die is uitgerust met een volledig geïntegreerde cabine. Deze kan bij de woonruimte betrokken worden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen