Let op! Geld lenen kost geld.

Wil jij ook genieten van het gemak van een autofinanciering?

Sluit makkelijk en eenvoudig jouw autofinanciering af via onze betrouwbare partner

De zekerheden van Geld.nl

 1. Betrouwbaar en verantwoord lenen

 2. 100% onafhankelijke vergelijkingssite

 3. Heldere voorwaarden, dus geen verrassingen

 4. Eigen adviseur die je aanvraag begeleidt

De aanvraag van de lening regel je bij onze externe partner Geld.nl.
autorijden - viabovag.nl

Je droomauto binnen handbereik met een financiering

Ben jij op zoek naar een (andere) auto? Maar kun je wel wat financiële steun gebruiken die de aanschaf van jouw droomauto mogelijk maakt? Dan kan een lening uitkomst bieden. Onderzoek de mogelijkheden en vraag gratis en vrijblijvend een financieringsvoorstel aan dat is afgestemd op de mogelijkheden en jouw behoeftes.

Waar kan ik een lening afsluiten?

Bij onze partner Geld.nl vind je het meest complete aanbod in leningen. Je vergelijkt de tarieven en voorwaarden van verschillende autoleningen en vervolgens ontvang je een voorstel dat het beste past bij jouw situatie. De heldere voorwaarden zorgen ervoor dat jij niet voor verrassingen komt te staan en onbezorgd op pad kunt in je nieuwe auto! Je kunt ook een lening afsluiten bij een BOVAG Autobedrijf. Zij bieden vaak mogelijkheden als het gaat om financieringen voor de aanschaf van jouw droomauto.

Over geld lenen via Geld.nl

Bij onze partner Geld.nl vind je het meest complete aanbod in leningen. Geld.nl is een volledig onafhankelijke vergelijkingssite voor leningen en is niet verbonden aan een kredietverstrekker of een bank. Zo weet je zeker dat je een eerlijke vergelijking krijgt van leningen die het beste bij jouw wensen passen. Je vergelijkt de tarieven en voorwaarden van verschillende autoleningen en vervolgens ontvang je een vrijblijvend voorstel. De heldere voorwaarden zorgen ervoor dat jij niet voor verrassingen komt te staan en onbezorgd op pad kunt in je nieuwe auto!

De aanvraag van de lening regel je bij onze externe partner Geld.nl.
Geld.nl logo - viaBOVAG.nl
Bereken nu je financiering

Hoe werkt het financieren van jouw droomauto?

Lening berekenen

 1. Vul je gegevens in en laat weten wat je wilt lenen. Je ziet gelijk een overzicht van geschikte leningen en het vaste maandbedrag.

Offerte aanvragen

 1. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte op bij Geld.nl.

Documenten aanleveren

 1. Akkoord met het voorstel? Onderteken deze en lever de gevraagde documenten aan.

Binnen 2 werkdagen geld

 1. Alles akkoord? Binnen 2 werkdagen ontvang je het geld op je rekening.

Meer informatie over het financieren van een auto

Een autofinanciering sluit je af bij een bank, financieringsmaatschappij of autodealer. Je leent geld om een auto te kunnen kopen. Hierbij maakt het niet uit of je een nieuwe of gebruikte auto wilt kopen. Een lening bestaat uit meerdere onderdelen. Je sluit een lening af voor een bepaald bedrag en dat afgesproken bedrag ontvang je. Over dit bedrag betaal je rente: een vergoeding die wordt gerekend voor het tijdelijk uitlenen van geld. Over het geleende bedrag wordt deze rente berekend en dit wordt opgeteld bij het totaalbedrag dat je per maand betaalt aan de geldverstrekker. Het maandbedrag bestaat dus altijd uit een stuk terugbetaling van het geleende geld plus de rente die je verschuldigd bent over het geleende bedrag.

Zekerheid en transparantie over het maandbedrag zijn belangrijk. Zo kom je nooit voor onvoorziene verrassingen te staan en kan je beoordelen welke lening het beste bij jou persoonlijk situatie past. Onze partner Geld.nl communiceert daarom altijd deze voorwaarden voordat je akkoord gaat met de offerte.

Belangrijk om te overwegen

Bij het afsluiten van een lening is het belangrijk om een aantal dingen mee te nemen in de overweging. Denk hierbij aan:

 • De looptijd van de lening

 • Hoogte van het rentepercentage

 • Mogelijkheid om tussentijds extra af te lossen

Wat zijn de voorwaarden?

 1. Je woont en werkt in Nederland

 2. Je hebt een vast of een tijdelijk dienstverband

 3. Je hebt geen negatieve BKR-notering

De aanvraag van de lening regel je bij onze externe partner Geld.nl.
Geld.nl logo - viaBOVAG.nl
Bereken nu je financiering
Autofinanciering via viaBOVAG.nl

Geld.nl wordt gecontroleerd door de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Dat betekent ook dat Geld.nl een WFT-vergunning heeft. De AFM controleert of alle regels nageleefd worden die in deze WFT zijn vastgelegd en of voldaan wordt aan alle gestelde transparantie-eisen.