We hebben 1.627 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Caravan
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Import voertuig
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Veiligheid
Interieur
Pagina
  • ...

Caravan occasions of nieuwe caravan kopen

Overweeg je om een nieuwe of een tweedehands caravan te kopen? Dan heb je bij viaBOVAG.nl keuze uit een groot aantal gebruikte en nieuwe caravans , waarmee je met veel plezier op pad kunt. Alleen bij viaBOVAG.nl kun je altijd rekenen op:

  • BOVAG Garantie : Alle caravans (vanaf €3.500,-) en vouwwagens (vanaf €2.000,-) zijn inclusief minimaal twaalf maanden BOVAG Garantie. Op campers (vanaf €12.500,- of tot 20.000 gereden kilometers) krijg je altijd minimaal 12 maanden BOVAG Garantie. Als er binnen het jaar iets kapot gaat of niet naar behoren werkt kun je terug naar het kampeerbedrijf voor reparatie of vervangen van de onderdelen.

  • BOVAG Onderhoudsbeurt . Dit houdt in dat jouw camper, caravan of vouwwagen gecheckt is op essentiële punten zoals de remmen, vloeistoffen, onderstel en gasinstallatie . De camper heeft daarnaast altijd een onderhoudsbeurt gehad op het autotechnische gedeelte.

  • All-in prijs : Bij alle campers, caravans en vouwwagens die op viaBOVAG.nl worden aangeboden staat de all-in prijs vermeld. In de prijs zijn alle kosten verwerkt die nodig zijn om met jouw nieuwe kampeervoertuig weg te rijden én om verzekerd te zijn van alle BOVAG-garanties.

Tweedehands caravan kopen

Wanneer je op zoek gaat naar tweedehands caravan, bedenk dan vooraf waar je op moet letten. Het is handig om daarbij een lijstje op te stellen met wensen en eisen, bijvoorbeeld waarvoor en hoe vaak je de caravan gaat gebruiken. Bedenk daarnaast goed wat je budget is en welke indeling jouw voorkeur heeft. En houd rekening met het maximumgewicht wat jouw auto (of een huurauto) mag trekken. Twijfel je over de grootte en of je de caravan eenvoudig kunt verplaatsen? Dan is een mover voor de caravan de ideale oplossing: hiermee plaats je een caravan eenvoudig op z’n plek. Uiteraard kan je ook contact opnemen met een van onze BOVAG-Kampeerbedrijven die je kunnen adviseren over de caravan die het beste past bij jouw ideale kampeervakantie.

Kleine caravan, luxe caravan en lichtgewicht caravan

Nieuwe en tweedehands caravans zijn er in veel soorten en maten. Voor vrijwel ieder type gebruik is er wel een caravan te vinden. Bovendien worden caravans de laatste jaren steeds vaker uitgerust met allerlei innovaties en slimme accessoires. Bekijk hier het aanbod van populaire caravans:

Op zoek naar een ander type kampeervoertuig? Bekijk ook ons brede aanbod in vouwwagens en campers.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen