We hebben 235 motoren voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Suzuki
Basisgegevens
Motorinhoud
Vermogen
Acceleratie (0-100 km/u)
Topsnelheid
Eigenschappen
Staat
Transmissie
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Opties
Veiligheid
Comfort
Multimedia
Extra's
Overige filters
Pagina
  • ...

Suzuki motor occasions en nieuwe motoren

De Japanse motorfabrikant Suzuki is een van de grotere spelers op de wereldmarkt. Net als veel andere Japanse motorfietsmerken begon ook Suzuki in de jaren zestig met export naar Europa. Het merk boekte ook successen in de motorsport. Al in 1962 won Suzuki de TT in Assen in de 50 cc-klasse en werd het tevens wereldkampioen in deze klasse.

In 1908 begon Suzuki als fabrikant van weefgetouwen. De eerste dertig jaar was het bedrijf zeer succesvol dankzij de Japanse textielindustrie. Begin jaren vijftig bracht Suzuki kleine hulpmotoren op de markt, waarmee een fiets kon worden aangedreven. Al snel maakte Suzuki ook motorfietsen.

Tweedehandse Suzuki motor kopen bij dealer

Suzuki is al jaren succesvol in de motorcross en het merk oogstte ook talloze overwinningen in de wegracerij. Een van Nederlands meest succesvolle coureurs, Wil Hartog, racete met een Suzuki.

Vanaf 1975 schakelde Suzuki over op viertaktmotoren, de GSX-modellen. De GSX-R1000 is al jaren een van de favoriete supersportmotoren. De Suzuki V-Strom is in het adventure-genre een van de beter verkopende modellen.

Nieuwe Suzuki en occasions – belangrijke modellen

De Suzuki V-Strom 650 is van vele markten thuis. Dit model is door zijn lage onderhoudskosten, wendbaarheid en soepele V-twin motor gewild als occasion. Deze motorfiets leent zich prima voor woon-werkverkeer en lange vakantietochten.

Voor wie echter wat meer vermogen wenst, is de Suzuki V-Strom 1000 of de nieuwe V-Strom 1050 meer geschikt. Door de grotere cilinderinhoud van de V-twin trekt hij wat makkelijker van onderuit bij lage toeren en heeft hij krachtsreserve bij hogere toeren.

Suzuki levert ook een serie naked-modellen, de GSX-S-modellen en de SV-modellen. Deze laatste hebben hetzelfde V-twin blok als de V-Strom 650. De Suzuki Katana is een sportieve naked met veel vermogen. Het design is een knipoog naar de legendarische Katana van de jaren tachtig.

Populaire Suzuki motor uitvoeringen

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen