We hebben 14.134 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Ja, E-bike
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Elektrische fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Een elektrische fiets maakt fietsen makkelijker, want e-bikes hebben veel voordelen ten opzichte van reguliere fietsen. Met deze trapondersteuning fiets je makkelijker, omdat je geen zware inspanning hoeft te leveren. Dat is heel handig wanneer je een zetje in je rug kunt gebruiken, bijvoorbeeld bij tegenwind of het oprijden van een heuvel. Of gewoon, omdat je sneller wilt fietsen en zo tijd wilt besparen.

Elektrische fietsen zijn een goed alternatief voor de auto of reizen met het openbaar vervoer, omdat je niet bezweet op je werk of op school aankomt. En soms ben je met een elektrische fiets nog sneller op de plaats van bestemming ook. En e-bikes worden steeds populairder. Het is niet voor niets dat in 2019 van iedere tien verkochte fietsen er maar liefst vier elektrisch waren.

Bekijk hier het aanbod van populaire elektrische fietsmerken:

Tweedehands elektrische fiets kopen

Wanneer je overweegt om een tweedehands elektrische fiets te kopen, dan heb je de keuze uit verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor een elektrische stadsfiets, waarmee je makkelijk korte afstanden aflegt en snel optrekt. Om ook langere afstanden te fietsen zijn elektrische hybridefietsen heel geschikt. Deze hebben vaak een iets sportievere zithouding en een grotere accucapaciteit. Wil je een tas, krat of een mand meenemen op je e-bike? Hiervoor zijn de stoere elektrische transportfietsen ontworpen. En wil je kinderen of een zware last vervoeren? Dan is een elektrische bakfiets of een cargofiets ideaal. Bekijk hieronder het aanbod van de verschillende elektrische fietsen:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen