We hebben 1.026 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Cortina
Ja, E-bike
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands Cortina elektrische fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Ben je toe aan een nieuwe elektrische fiets of ga je de overstap maken van gewone stadsfiets naar e-bike? Het Nederlandse fietsmerk Cortina biedt een groot assortiment elektrische fietsen aan, die geschikt zijn voor verschillende soorten van gebruik. De e-bikes van Cortina staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitsverhouding. Je kent Cortina waarschijnlijk van hun trendy fietsen, hun schoolfietsen, stadsfietsen en transportfietsen, waarbij vrijwel alle modellen een e-variant hebben zoals een elektrische damesfiets of een elektrische herenfiets .

Cortina elektrische fietsen

Cortina maakt bij hun e-bikes gebruik van voorwielmotoren en middenmotoren . De voorwielmotoren zijn veelal van het merk Bafang en zijn uitgerust met een rotatiesensor. Deze sensor is bovendien snelheid gestuurd. Dit betekent dat de e-bike je helpt om een bepaalde snelheid te fietsen. Met het Cortina Ecomo-systeem kun je instellen of je snel of juist heel rustig wilt optrekken bij het wegrijden.

Cortina e-bikes met voorwielmotor: E-U1, E-U4 en E-Common

  • De Cortina E-U 1 is een degelijke basic stadsfiets van deze tijd. Zeer geschikt voor fietsritten naar school en het werk.

  • De Cortina E-U4 is voorzien van een gesloten kettingkast, stevige voordrager en bagagedrager en voorzien van anti-lek banden.

  • De Cortina E-Common is de e-bike variant van de fiets van het jaar. De dragers hebben namelijk het geïntegreerde Atran Velo System (AVS), waarmee je heel eenvoudig een mand op je fiets kunt klikken en er ook weer af kunt halen.

Cortina e-bikes: E-OCTA, E-U4 Transport RAW en E-Mozzo

Cortina heeft meerdere elektrische fietsen met een middenmotor van Shimano STEPS en van Bafang. Beide e-sets geven een krachtige ondersteuning, waarbij de plaatsing van de motor in het midden van het frame zorgt voor een goede gewichtsverdeling. Cortina biedt bij hun e-bikes met middenmotoren twee typen: één met alleen een rotatiesensor, zoals bij de Cortina E-U4 transportfietsen. En een versie met de combinatie van een trapkracht- en een rotatiesensor. Deze vind je terug op de volgende populaire Cortina elektrische fietsen:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen