We hebben 1.830 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Kinderfiets
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands kinderfiets kopen bij viaBOVAG.nl

Wanneer je een tweedehands kinderfiets wilt kopen, dan heb je de keuze uit verschillende modellen, kleuren en maten. Vooral dat laatste is belangrijk: op een te grote of een te kleine fiets kan een kind niet fijn fietsen en dit kan bovendien voor gevaarlijke situaties zorgen. De maat bij kinderfietsen wordt aangegeven in inches. Dit zegt niets over de framemaat van de kinderfiets, maar staat voor de wielmaat en de grootte van de band. Er is geen verschil in de maat van een meisjesfiets of jongensfiets .

Maat van een kinderfiets bepalen

Om te bepalen welke framemaat van een kinderfiets het meest geschikt is, is de lengte van het kind het meest bepalend. De leeftijd zegt niet zoveel, omdat deze niets zegt over de lengte. Naast leeftijd is de kledingmaat een handig hulpmiddel voor het bepalen van de maat van een kinderfiets en bij twijfel kun je de binnen beenlengte opmeten. Hiermee krijg je een indicatie van de afstand van het zadel tot aan de grond.

Kinderfiets van Batavus, Cortina, Loekie en Alpina

Wanneer je overweegt een tweedehands kinderfiets te kopen, dan heb je de keuze uit verschillende merken. Merken als Batavus , Cortina , Loekie en Alpina zijn gespecialiseerd in kinderfietsen en deze merken bieden een uitgebreid aanbod van kwalitatieve kinderfietsen. Bekijk hier het aanbod van:

Volop keuze bij het kopen van een tweedehands kinderfiets

Bij kinderfietsen is er volop keuze tussen verschillende modellen. Zo zijn er kinderfietsen die op een mountainbike of een stadsfiets lijken, kinderfietsen met en zonder spatborden en een kleine bagagedrager en kinderfietsen die afgeleid zijn van een cruiser fiets. Voor oudere kinderen is de transport kinderfiets populair: deze heeft een rekje voorop waarop een mand of een krat bevestigd kan worden. Ook opoefietsen in kleine maten zijn gewild bij oudere kinderen. Naast de traditionele zwarte uitvoering zijn ook andere kleuren populair. Bekijk hier het aanbod van de verschillende maten kinderfietsen:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen