We hebben 3.081 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Basisgegevens
Algemeen
Staat
Import voertuig
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Veiligheid
Interieur
Pagina
  • ...

Tweedehands caravan, camper of vouwwagen kopen bij viaBOVAG.nl

Ben je op zoek naar een tweedehands caravan, camper of vouwwagen? Dan maak je een slimme keuze. Je gaat dan veilig op pad met een kampeermiddel dat net zo betrouwbaar, maar goedkoper is dan een nieuwe. Goedkope tweedehands caravans, campers en vouwwagens worden op veel plaatsen aangeboden. Besluit je om een tweedehands kampeermiddel bij viaBOVAG.nl te kopen? Dan profiteer je de van zekerheid van een betaalbare tweedehands caravan, vouwwagen of camper met alle zekerheden van viaBOVAG.nl, zoals minimaal twaalf maanden garantie en de BOVAG Onderhoudsbeurt.

Tweedehands en nieuwe campers, caravans en vouwwagens vind je op viaBOVAG.nl

Op viaBOVAG.nl vind je een ruim aanbod van tweedehands en nieuwe caravans, campers en vouwwagens. Wanneer je op zoek gaat naar tweedehands kampeermiddel, bedenk dan vooraf waar je op moet letten. Kies je voor het gemak van een camper, waarmee je heel mobiel en flexibel kunt reizen? Of kies je voor het gemak van een caravan, waarbij je de keuze hebt uit veel varianten. En met een vouwwagen beschik je over een compacte, eenvoudig te vervoeren kampeermiddel. Wat je keuze ook wordt: bij viaBOVAG.nl vind je een ruim aanbod van nieuwe en tweedehands kampeermiddelen.

Tweedehands caravan kopen

Nieuwe en caravan occasions zijn er in veel soorten en maten. Voor vrijwel ieder type gebruik is er wel een caravan te vinden. Bovendien worden moderne caravans steeds vaker uitgerust met allerlei innovaties en slimme accessoires. Bekijk hier het aanbod van populaire caravans:

Zoek je liever op merk? Bekijk dan hieronder het aanbod:

Tweedehands camper kopen

Tweedehands en nieuwe campers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, afmetingen en met bijbehorende accessoires. Voor iedere kampeerwens is een camper te vinden om op pad te gaan, genietend van de vrijheid. Bekijk hier het overzicht van veelgevraagde soorten campers:

Of selecteer een populair merk camper:

Tweedehands vouwwagen kopen

Overweeg je een vouwwagen te kopen? Nieuw of een occasion? Met een vouwwagen beschik je over een compacte, lichtgewicht kampeermiddel. Dankzij deze vouwwagen combineer je het gevoel van een tent met het gebruiksgemak van een caravan. Moderne vouwwagens zijn van veel gemakken voorzien, zoals een uitgebreid keukenblok, een voortent en een inritsbaar kuipzeil. Vouwwagen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, van kleine vouwwagen tot luxe uitvoeringen.

Bekijk hier het overzicht van veelgevraagde soorten vouwwagens:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen