We hebben 1.610 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Cube
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands Cube fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Cube fietsen staan bekend om hun goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs. De Cube racefietsen , Cube mountainbikes en Cube e-bikes zijn populair en geschikt voor zowel gevorderde als beginnende sportieve fietsers of voor fietsers die graag een zetje in de rug willen hebben. Het Duitse merk werd in 1993 opgericht en maakte daarna een sterke groei door. Het sportieve merk zette in de beginfase vooral in op een scherpe prijs-kwaliteitverhouding, waarbij vooral de afmontage met hoogwaardige onderdelen een groot publiek aansprak. In de afgelopen jaren zijn hun fietsen steeds meer geïnnoveerd, waarbij Cube fietsen hun goede prijs-kwaliteitverhouding behielden en tegelijkertijd voorzien zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Populaire Cube mountainbikes

Cube biedt een breed assortiment aan mountainbikes, waardoor je altijd een Cube ATB vindt die bij jouw behoefte en budget past. Een frame van aluminium of van carbon? Een hardtail of een full suspension? Met een Cube mountainbike kun je elk terrein aan. En speciaal voor dames die mountainbiken heeft Cube de WLS-mountainbikes. Populaire modellen tweedehands mountainbikes van Cube zijn:

Cube racefietsen: Attain, Agree, Axial, Litening en Nuroad

De racefietsen van Cube zijn licht van gewicht, hebben een degelijke geometrie en zijn goed afgemonteerd. Naast racefietsen biedt het Duitse merk ook gravelfietsen en crossfietsen, tijdritfietsen, enduro racefietsen en aero racefietsen. Voor ieder type gebruik en voor ieder doel vind je een betrouwbare, tweedehands Cube racefiets. Ben je op zoek naar een Cube racefiets voor dames? Daarvoor heeft Cube de WLS-serie gemaakt. Populaire modellen tweedehands Cube racefietsen zijn:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen