Lees meer over de BOVAG Garantie

Voor consumenten 12 maanden BOVAG garantie

Over BOVAG Garantie

Op het aanbod op viaBOVAG.nl geldt minstens 12 maanden aankoopgarantie. Dit kan BOVAG Garantie zijn, of: merkgarantie, fabrieksgarantie of een andere garantie, mits deze minstens gelijkwaardig is aan de BOVAG Garantie. Voor zakelijke klanten gelden andere garantietermijnen. Het is wel een voorwaarde dat je bij de aankoop van je auto aangeeft dat deze aankoopgarantie onderdeel uitmaakt van de koopovereenkomst. Hier kan dan achteraf geen misverstand over ontstaan tussen jou en de verkoper. viaBOVAG.nl is namelijk slechts een advertentieplatform en geen partij bij de uiteindelijke koopovereenkomst die je met de verkoper sluit. Daarom kan viaBOVAG.nl ook niet verbieden dat je in de individuele onderhandelingen die je met de verkoper hebt, besluit om toch af te zien van de aankoopgarantie.

Maar wat houdt de BOVAG Garantie precies in? En waarom is het zo belangrijk? Lees alles over de BOVAG Garantie en de voorwaarden die gelden per voertuig hieronder.

BVG garantie | Sticker

Voor consumenten altijd 12 maanden BOVAG garantie op het aanbod op viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie auto & motor

BOVAG Garantie auto en motor
Lees meer

BOVAG Garantie fiets

BOVAG Garantie fiets
Lees meer

BOVAG Garantie kampeer

BOVAG Garantie kamperen
Lees meer
BOVAG-Garantie-Auto-Motor

Overige Garanties en Zekerheden

Meer weten over de andere garanties en zekerheden? Je kunt meer informatie vinden op onderstaande pagina's.

Telefoon

Meer weten? We zitten voor je klaar op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur op 030-202 8222 (lokaal tarief).

Mail

Heb je vragen, tips of klachten? Mail naar hulp@viabovag.nl

Keuzecoach

Op zoek naar een nieuw voertuig maar kan je wel wat advies gebruiken? Plan een telefonische afspraak in met de Keuzecoach van viaBOVAG.nl voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.