Nooit meer onzeker over de juiste elektrische fiets

Zoek je een elektrische fiets en kom je er niet helemaal uit?

Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets, maar kom je er niet helemaal uit? Dat snappen we! Het aanbod merken en modellen is enorm en wordt steeds uitgebreider. Bij het kopen van een elektrische fiets zijn er veel overwegingen: welke motortype is het meest geschikt, de locatie van de accu en de actieradius. We helpen je graag in jouw zoektocht naar de perfecte e-bike door de online Keuzehulp! Start de Keuzehulp beantwoord een aantal stellingen met ‘eens’ of ‘oneens’ en we stellen jouw persoonlijke e-bike profiel samen.

Vind jouw elektrische fiets veilig en gemakkelijk met de Keuze Assistent

Hoe werkt het?

 1. Stap 1

  Start de keuzehulp

 2. Stap 2

  Beantwoord de stellingen

 3. Stap 3

  Ontdek jouw persoonlijke e‑bikeprofiel

Waarom de keuzehulp?

 1. Gratis online advies over de elektrische fiets die het beste bij jou past

 2. Persoonlijk e‑bikeprofiel

 3. Direct relevant aanbod voor jou

Help mij kiezen

De zoektocht naar een nieuwe fiets kan ingewikkeld zijn. Zo zijn er veel verschillende modellen, soorten en types waaruit je kunt kiezen. Heel fijn al die keuzemogelijkheden, maar wat past nou echt bij jou?

We helpen je graag met het kiezen van de ideale elektrische fiets met onze Keuzehulp. Door het beantwoorden van een aantal stellingen stellen we een e-bike profiel samen voor jou waarmee je op zoek kunt gaan naar de perfecte fiets.

Ga je bijvoorbeeld de fiets veel gebruiken voor woon- werkverkeer of ben je meer op zoek naar een fiets waarop je langere tochten kunt rijden? Vind je het belangrijk dat je kinderen mee kunt nemen op de fiets? En wil je wel of geen helm dragen tijdens het fietsen? Voor elk type fietser is er een geschikte elektrische fiets op de markt. Het e-bike profiel dat de Keuzehulp van viaBOVAG.nl samenstelt voor jou houdt rekening met jouw wensen en eisen en komt zo tot een advies waarmee je zelf op zoek kan naar een elektrische fiets op viaBOVAG.nl.

Ontvang gratis online advies over de elektrische fiets die het beste bij jou past

 1. Online Keuzehulp

 2. Binnen een paar minuten een persoonlijk advies

 3. Ontdek passend aanbod

Start de Keuzehulp