We hebben 338 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Bakfiets
Ja, E-bike
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands elektrische bakfiets kopen bij viaBOVAG.nl

Met een elektrische bakfiets vervoer je op een comfortabele manier kinderen, zware of grote spullen en zelfs een hond. Met de trapondersteuning fiets je makkelijker door de stad, leg je langere afstanden af en is het zakelijk gezien misschien wel een handig alternatief voor je auto. De maximale snelheid die je met een elektrische bakfiets kunt bereiken is 25 km/u. En wanneer je een stukje naast je bakfiets gaat lopen, dan krijg je bij sommige modellen lichte ondersteuning, ook wel walk-assist genoemd.

Vrijwel alle elektrische bakfietsen hebben tegenwoordig een lage instap, waardoor je makkelijk en veilig op en af kunt stappen. De accu bij elektrische bakfietsen zit vaak onder de bagagedrager. Meestal wordt gebruik gemaakt van een achterwielmotor; hierdoor ligt het zwaartepunt dicht bij de grond. Op deze manier beschik je over een bakfiets die stabiel aanvoelt en rijdt. De e-motoren van elektrische bakfietsen geven een krachtige en tegelijkertijd heel natuurlijke ondersteuning bij het fietsen.

Bekijk hier de verschillende soorten elektrische bakfietsen:

Tweedehands elektrische bakfiets kopen 

Bij elektrische bakfietsen heb je de keuze uit verschillende merken. Merken als Babboe, Troy, Cangoo, Urban Arrow en Vogue zijn gespecialiseerd in elektrische bakfietsen. Zij bieden verschillende typen aan die voor meerdere vormen van transport geschikt zijn. Zo zijn er aparte elektrische bakfietsen voor kinderen, voor honden en voor zakelijk gebruik.  

Bekijk hier het aanbod van:

 Waar moet je op letten bij het kopen van een elektrische bakfiets? 

Wanneer je een tweedehands elektrische bakfiets wilt kopen, vraag je dan af waarvoor je de bakfiets wilt gaan gebruiken. Ga je de bakfiets gebruiken voor het vervoer van kinderen? Voor je hond? Of voor grote spullen? Bedenk ook om hoeveel kinderen het gaat, of ze nog veel groeien zolang je met de elektrische bakfiets wilt fietsen, of je over een krachtige of een zeer krachtige motor wilt beschikken, van welk materiaal en hoe groot je bak moet zijn en tenslotte of je op een stabiele of op een wendbare bakfiets wilt fietsen. 

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen