Lees meer over BOVAG Zekerheid

Over BOVAG Zekerheid

Op viaBOVAG.nl staan alleen voertuigen van erkende BOVAG bedrijven. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven, die op deskundige wijze hun werk doen. Als je op viaBOVAG.nl een auto zoekt, dan weet je dus dat de auto van een betrouwbaar autobedrijf komt. Dat brengt bepaalde zekerheid met zich mee. Je kunt je tweedehands of nieuwe auto op viaBOVAG.nl dus met een gerust hart kunt aanschaffen.

Voor de consument is BOVAG een bekend en breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Maar waarom nu eigenlijk en wat is het voordeel van kopen bij een BOVAG bedrijf? Lees er hier meer over!

BOVAG Zekerheid

Ga voor BOVAG Zekerheid: alleen voertuigen van erkende BOVAG bedrijven

BOVAG is een brancheorganisatie voor ondernemers die actief zijn in de mobiliteit. Momenteel telt BOVAG zo'n 8000 leden. Om lid te mogen worden van BOVAG moet een bedrijf voldoen aan strenge kwaliteitseisen. BOVAG biedt leden kennis en ondersteuning bij innovatie en duurzaamheid. BOVAG helpt mobiliteitsbedrijven en lobbyt en adviseert waar dat nodig is. Dit allemaal met als doel deze bedrijven te helpen verbeteren. Niet alleen in de bedrijfsvoering, maar ook in hun service naar de consument.

Betrouwbaarheid zit in het DNA van BOVAG. Daarom is het zeer belangrijk dat BOVAG bedrijven diezelfde waarde nastreven. Met de tijd is BOVAG voor consumenten een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk geworden. Dat is door de kwaliteit die geleverd wordt door BOVAG bedrijven, maar ook door zekerheden als:

Het geeft een extra stuk zekerheid dat BOVAG ook na de aankoop van een voertuig door een BOVAG bedrijf betrokken blijft. Dit als er bijvoorbeeld klachten zijn en consument en BOVAG bedrijf samen niet tot een oplossing komen. Dan kan je als consument altijd terecht bij BOVAG om je hierbij verder te helpen.

BOVAG-Garantie-Auto-Motor

Overige Garanties en Zekerheden

Meer weten over de andere garanties en zekerheden? Je kunt meer informatie vinden op onderstaande pagina's.

Keuzecoach

Op zoek naar een nieuw voertuig maar kan je wel wat advies gebruiken? Plan een telefonische afspraak in met de Keuzecoach van viaBOVAG.nl voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Mail

Heb je vragen, tips of klachten? Mail naar hulp@viabovag.nl en we helpen je graag verder.

Telefoon

Meer weten? We zitten voor je klaar op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur op 030-202 8222 (lokaal tarief).