Lees meer over de BOVAG Afleverbeurt voor fietsen

Wil jij ook zonder zorgen op weg?

BOVAG Afleverbeurt voor fietsen

Een gebruikte fiets of e-bike van viaBOVAG.nl wordt altijd afgeleverd met BOVAG Garantie, BOVAG 40 puntencheck en BOVAG Omruilgarantie. Voor extra zekerheid kun je rekenen op de BOVAG Afleverbeurt. Het BOVAG-bedrijf levert de fiets af nadat die op een aantal punten goed nagekeken is. Zo kun je zonder zorgen de weg op.

Lees hieronder meer over de BOVAG afleverbeurt voor fietsen en waarom deze belangrijk is.

BOVAG Garantie op fietsen

Met een BOVAG Afleverbeurt zit ook het onderhoud van jouw fiets bij aankoop altijd goed!

Wat houdt een BOVAG Afleverbeurt voor fietsen in? 

Als je met viaBOVAG.nl uw ideale fiets hebt gevonden, zorgt een BOVAG Afleverbeurt ervoor dat ook het onderhoud van de fiets bij aankoop goed zit. Een BOVAG Afleverbeurt is vergelijkbaar met een kleine servicebeurt: de fiets wordt volledig afgesteld en ook wordt de fiets gecontroleerd op belangrijke slijtagedelen, zoals de toestand van de banden, de remmen en verlichting. 

Waarom de BOVAG Afleverbeurt? 

Een BOVAG Afleverbeurt zorgt voor extra zekerheid. Niet alleen is de fiets beschermd met de standaard BOVAG Garantie, maar ook weet je dankzij de BOVAG Afleverbeurt zeker dat je het eerste halfjaar geen onderhoud hoeft te plegen aan de fiets bij normaal gebruik. Een BOVAG Afleverbeurt biedt namelijk een aantal fijne zekerheden. 

Garanties en zekerheden van een BOVAG Afleverbeurt 

Een fiets met de BOVAG Afleverbeurt rijdt de eerste zes maanden (of 150 km – wat het eerst komt) gegarandeerd onderhoudsvrij. De remmen, accu, ketting, versnelling en verlichting zijn gecontroleerd en zo nodig afgesteld. Uiteraard is de fiets volgens de BOVAG 40 puntencheck ook op alle overige punten gecontroleerd en klaargemaakt. 

Meer zekerheden 

De BOVAG Afleverbeurt is onderdeel van een aanbod van meerdere opties die extra zekerheid bieden bij de aanschaf van een tweedehands voertuig. Behalve voor de BOVAG Afleverbeurt is ook de BOVAG 40-Puntencheck inbegrepen. Dan kijkt het BOVAG-bedrijf de fiets extra grondig na en heb je nog meer zekerheid dat jouw fiets helemaal in orde is. 

Toch iets niet naar wens? 

In het geval van een geschil over de BOVAG Afleverbeurt kun je een beroep doen op BOVAG Hulp bij Klachten .

BVG Omruilgarantie | Fiets | Image | Overige G & Z

Overige garanties en zekerheden

Lees meer over onze andere garanties en zekerheden voor fietsen.

Telefoon

Meer weten? We zitten voor je klaar op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur op 030-202 8222 (lokaal tarief).

Mail

Heb je vragen, tips of klachten? Mail naar hulp@viabovag.nl en we helpen je graag verder.

Keuzecoach

Op zoek naar een nieuw voertuig maar kan je wel wat advies gebruiken? Plan een telefonische afspraak in met de Keuzecoach van viaBOVAG.nl voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.