We hebben 1.594 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Racefiets
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands racefiets kopen bij viaBOVAG.nl

Wanneer je een tweedehands racefiets wilt kopen, dan heb je de keuze uit een flink aantal verschillende types en mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit aerodynamische racefietsen, lichtgewicht klimfietsen, tijdritfietsen, fitness fietsen, gravelbikes of cyclocrossers. Voor ieder type gebruik en voor ieder budget is er wel een passende racefiets te vinden. Bij het kopen van een tweedehands racefiets of wielrenfiets wil je een fiets die goed bij jouw gebruik past. Fiets je alleen in de weekenden een rondje, ga je toertochten rijden of misschien zelfs de bergen in? Dan moet jouw wielrenfiets daarvoor geschikt zijn. Het gewicht, het aantal versnellingen, de geometrie, de wielen en de materiaalsoort van het frame: allemaal zaken die belangrijk zijn wanneer je besluit om een tweedehands racefiets te kopen.

Tweedehands heren en dames racefietsen

Naast heren racefietsen worden ook dames racefietsen aangeboden. Hierbij is de geometrie aangepast aan het lichaam van een vrouw. Ook zijn het zadel en het stuur vaak aangepast aan het lichaam van een vrouw. En ook voor kinderen worden racefietsen aangeboden, deze hebben een klein en aangepast frame.

Racefietsen van Giant, Trek, Bianchi, Cube, Sensa of Specialized

Merken die racefietsen aanbieden zijn vaak gespecialiseerd in sportieve fietsen. Zij hebben ervaring met het maken van lichte, kwalitatieve racefietsen, zowel met een aluminium als met een carbon frame. Ook voor de samenstelling van de verschillende onderdelen van de racefiets hebben ze veel kennis, daarmee kunnen ze bijvoorbeeld het frame, de wielen en de rem- en schakelonderdelen goed op elkaar afstemmen, zodat de racefiets voldoet aan jouw verwachtingen. Bekijk hier het aanbod van:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen