We hebben 398 motoren voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Yamaha
Basisgegevens
Motorinhoud
Vermogen
Acceleratie (0-100 km/u)
Topsnelheid
Eigenschappen
Staat
Transmissie
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Opties
Veiligheid
Comfort
Multimedia
Extra's
Overige filters
Pagina
  • ...

Yamaha motor occasions en nieuwe motoren

Bij het kopen van een Yamaha motor heb je ruime keuze. Het is een van de grotere merken en is in alle segmenten aanwezig: van custombikes tot aan supersportmotoren zoals de Yamaha R1 en R6. Bijzonder populair zijn de MT-modellen: naked bikes die makkelijk en vlot sturen en betaalbaar zijn.

De Japanse Yamaha Motor Company is opgericht in 1955. Orgelbouwer Torakusu Yamaha bouwde sinds 1897 met zijn bedrijf Nippon Gakki muziekinstrumenten – vandaar de drie gekruiste stemvorken in het logo. Vanaf het begin wilde Yamaha de kwaliteit en duurzaamheid van zijn motoren bewijzen in wedstrijden, zoals nu in de MotoGP. De racerij stimuleert ook de technische ontwikkeling van de motoren voor de openbare weg. In 1976 introduceerde Yamaha een zelf ontwikkelde XS-750 driecilinder. In 1998 verscheen de legendarische YZF-R1, die door veel motorrijders nog altijd wordt gezien als de bijzonderste supersportmotor.

Tweedehandse Yamaha motor kopen bij dealer

Ook Yamaha-motoren zijn erg geliefd als occasion. Het kopen van een tweedehands motor is nu eenmaal een stuk voordeliger. Uiteraard kan het zijn dat je dan een wat ouder model hebt, maar ook dat heeft zijn charmes. Bovendien worden er op viaBOVAG.nl ook heel veel jong gebruikte Yamaha-motoren verkocht. Dan heb je het voordeel van een recent model, en dat tegen een lagere prijs en met een korte levertijd. Het aanbod tweedehandse Yamaha motoren is groot. De meeste staan bij de dealers en dat zijn veelal de grotere motorzaken. Een Yamaha occasion is een goede keuze als je een fijn rijdende en probleemloze motor zoekt. Het merk staat bekend om betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Het is slim om bij voorkeur een tweedehandse motor te kopen bij de Yamaha-dealer of een BOVAG-dealer die de motor in onderhoud heeft gehad en weet hoe de motor is gebruikt.

Yamaha modellen: MT-03, MT-07, MT-09, MT-10, R1 en R6

Bijzonder populair zijn de Yamaha MT-modellen. Het zijn zogenoemde Hyper Naked motoren: zonder kuip, met een flitsende styling en een licht sportieve zithouding. Kortom: motorfietsen waarop je je snel thuis voelt, die wendbaar zijn en sportief ogen. De MT-03 heeft de kleinste cilinderinhoud – 321 cc. Het is een tweecilinder, net als de MT-07, maar die laatste heeft een krachtigere motor met een inhoud van 689 cc. De MT-09 is een zeer fijne en soepel rijdende motor met zijn driecilinder motorblok van 847 cc. Als je liever een viercilinder wilt, dan kom je uit bij de MT-10.

De Yamaha R1 en R6 zijn gewilde supersportmotoren. Ook hiervoor geldt: kijk vooral bij de dealer en BOVAG-motorzaken, zodat je zeker weet dat het onderhoud goed is uitgevoerd en de motor geen grote schade heeft gehad.

Yamaha motoren: Allroad, Cruiser, Naked, Sport en Sport Touring

Naast motoren voor op de weg heeft Yamaha ook crossmotoren in haar assortiment. Vooral de Yamaha YZ-250 is populair en staat bekend vanwege zijn snelheid, betrouwbaarheid en wendbaarheid. De motor is al 30 jaar in productie, er zijn miljoenen exemplaren van verkocht. De Yamaha-crossmotoren zie je dan ook bij wedstrijden over heel de wereld. Bekijk hier de Yamaha motoren per categorie:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen