We hebben 28 motoren voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Yamaha
MT 09
Basisgegevens
Motorinhoud
Vermogen
Acceleratie (0-100 km/u)
Topsnelheid
Eigenschappen
Staat
Transmissie
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Opties
Veiligheid
Comfort
Overige filters
Pagina

Yamaha MT-09 occasions en nieuwe motoren

De MT-09 van de Japanse motorfabrikant Yamaha is een van de populairste motorfietsen in het middelzware naked-segment. De Yamaha MT-09 verscheen in 2014 op de markt als opvolger van de Yamaha FZ8 en kreeg in 2017 een grondige opfrisbeurt. Daarbij werd hij voorzien van tractiecontrole, ABS, LED-koplampen en nieuwe styling. De Yamaha MT-09 behoort net als de MT-125 , MT-03 , MT-07 en MT-10 tot de populaire MT-familie van Yamaha. Met deze modelfamilie hoopt Yamaha jongere rijders aan te spreken. MT staat voor ‘Masters of Torque’, wat verwijst naar de koppelrijke motoren die kenmerkend zijn voor de MT-modellen.

Tweedehandse Yamaha MT-09 kopen bij dealer

De MT-09 wordt geroemd om zijn gunstige prijstelling, wendbare rijgedrag, krachtige 689 cc tweecilinder benzinemotor, lage brandstofverbruik en waardevastheid. Bijzonder aan de parallel twin is de krukas van 270 graden, die zorgt voor meer trekkracht bij lagere toerentallen.

Omdat de Yamaha MT-09 zeer populair is, is het vinden van een tweedehands exemplaar bij een dealer niet heel moeilijk. Het aanbod is werkelijk reuze. De beschikbare keuren lopen sterk uiteen. Elk modeljaar levert Yamaha andere kleurstellingen. Ook personaliseren veel eigenaren hun MT-09.

Yamaha MT-09 met BOVAG Garantie

De Yamaha MT-09 is een allemansvriend. Zowel ervaren als beginnende motorrijders voelen zich thuis op deze motorfiets. De motor leent zich niet alleen prima voor woon-werkverkeer, maar ook voor bochtige bergwegen. Daarbij heeft de MT-09 een zeer betrouwbaar imago. Hoge kilometerstanden zijn voor de CP2-gedoopte parallel twin geen probleem, mits de krachtbron goed onderhouden wordt. Een Yamaha MT-09 met BOVAG Garantie geeft nog net dat beetje extra vertrouwen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen