We hebben 361 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Bakfiets
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands bakfiets kopen bij viaBOVAG.nl

Met een bakfiets vervoer je gemakkelijk grotere of zware goederen en een bakfiets is natuurlijk ideaal om personen mee te vervoeren. De oude bakfiets, zoals de bakker vroeger had, is tegenwoordig een stuk moderner en vooral lichter geworden. Daarbij is tegelijkertijd de keuze in modellen enorm toegenomen: voor elk type gebruik is er wel een passende bakfiets te vinden. Zo zijn er sportieve en wendbare bakfietsen, bakfietsen om kinderen of honden mee te vervoeren en zetten bedrijven steeds vaker zogenaamde cargobikes in om hun goederen af te leveren of te vervoeren. De moderne bakfietsen hebben een lage instap, waardoor je makkelijk en veilig op en af kunt stappen. Ook ligt het zwaartepunt dicht bij de grond, zodat je stabieler kunt fietsen. En met de komst van de elektrische bakfiets zijn er nog meer mogelijkheden bijgekomen. Door deze elektrische ondersteuning fiets je veel gemakkelijker en kun je bovendien een grotere actieradius halen. Zo’n elektrische bakfiets heeft meestal een achterwielmotor; deze geeft een krachtige, natuurlijke ondersteuning bij het fietsen.

Bekijk hier de soorten elektrische bakfietsen:

Bakfiets van Babboe, Troy, Urban Arrow, Johnny Loco en Vogue

Wanneer je overweegt een tweedehands bakfiets te kopen, dan heb je de keuze uit verschillende merken. Merken als Babboe, Troy, Urban Arrow, Johnny Loco en Vogue hebben zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van bakfietsen. Bekijk hier het aanbod van:

Bakfiets voor kinderen

Met een ritje door een drukke stad is de bakfiets voor kinderen het ideale vervoersmiddel om deze snel en veilig naar school te brengen. Daarvoor kun je kiezen uit een twee- of een driewielbakfiets. De enkelsporige zijn licht en wendbaar, een driewielbakfiets is stabieler en biedt vaak meer ruimte. Het materiaal dat voor de bak van een bakfiets wordt gebruikt kan van hout of kunststof zijn, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om de bak met een kap of een deksel af te schermen. Zoals je ziet: bakfietsen bieden voor ieder type vervoer een oplossing.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen