We hebben 17.168 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Stadsfiets
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands stadsfiets kopen bij viaBOVAG.nl

Bij stadsfietsen heb je ruime keuze uit verschillende soorten. Zijn er aparte stadsfietsen voor heren , dames en kinderen . Met een stadsfiets kun je veilig en eenvoudig kleine en grote spullen vervoeren zoals boodschappen, een tas of zelfs een kind. Stadsfietsen zijn ook heel geschikt voor schoolgaande kinderen, omdat zij hun tas op de bagagedrager of op een rekje kunnen vervoeren.

Dames- en heren stadsfietsen

Een stadsfiets heeft bijna altijd een gesloten kettingkast, waardoor je broek niet tegen de ketting kan komen. Bovendien wordt de ketting hiermee afgeschermd tegen vuil, waardoor deze minder onderhoud nodig heeft. Bij stadsfietsen heb je de keuze uit een verschillend aantal versnellingen: van terugtraprem tot 3 , 5 , 7 of zelfs meer dan 8 versnellingen. Bekijk hier het overzicht van:

Onder stadsfietsen vallen heel veel verschillende soorten fietsen, voor ieder specifieke situatie of type gebruik kun je een tweedehands stadsfiets kopen. Zo is de transportfiets handig voor het vervoeren van grotere spullen, wordt de hippe omafiets vaak gebruikt om naar school te gaan, rijdt Mark Rutte op een Hollandse stadsfiets naar z’n werk, zijn sportieve stadsfietsen met versnellingen handig voor in de heuvels of met een flinke wind, is de praktische stadsfiets met terugtraprem handig voor in de stad, helpen moederfietsen om kinderen veilig te vervoeren en voor extra ondersteuning kun je ook kiezen voor de elektrische stadsfiets .

Stadsfietsen van Batavus, Giant, Cortina, Gazelle en Sparta

Voor het kopen van een tweedehands stadsfiets bieden de bekende Nederlandse merken volop keuze. Door het gebruik van kwalitatieve materialen, zoals een frame met goede lak, slijtvaste onderdelen, een goed slot en antilekbanden heb je van deze fietsen jarenlang zorgeloos fietsplezier. Bekijk hier het aanbod van:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen