We hebben 12.251 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Nieuw
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Nieuwe auto kopen

Wie droomt er nou niet van een nieuwe auto kopen? Prachtig toch! Zelf de uitvoering kiezen, opties aanvinken en de kleur bepalen. En mét de zekerheid van fabrieksgarantie zodat het de eerste jaren zorgeloos rijden is.

Een nieuwe auto kopen is slim om de kosten in de hand te houden. Onverwachte uitgaven door reparaties vallen zeker de eerste twee jaar vaak onder de garantie. Twee jaar is wettelijk voorgeschreven als garantieperiode. Sommige merken gaan al verder. Bij Seat krijg je vier jaar fabrieksgarantie op een nieuwe auto en bij Hyundai zelfs vijf jaar zonder kilometerbeperking. Kia spant de kroon met maar liefst zeven jaar fabrieksgarantie, maar maximaal 150.000 kilometer.

Nieuwe auto’s in 2019

In 2019 is er vooral bij populaire modellen een wisseling van de wacht. De bestverkochte nieuwe auto van Europa is bijvoorbeeld zijn achtste generatie ingegaan. Dat is de Volkswagen Golf . Ook in Nederland staat de Golf al enkele jaren bovenaan de verkooplijst. 2019 is ook het jaar van een nieuwe Peugeot 208 . Het nieuwe model is ruimer en Peugeot heeft het brandstofverbruik verder verlaagd. Bovendien is er een elektrisch aangedreven versie, de e208, met een rijbereik tot aan 300 kilometer.

Andere voorbeelden van nieuwe auto’s in 2019 zijn de:

Prijzen en afleveren nieuwe auto

De prijzen van een nieuwe auto zijn in Nederland relatief hoog in vergelijking tot andere Europese landen. In 2019 zijn de prijzen gestegen doordat veel modellen met meer aanschafbelasting (BPM) zijn belast. De hoogte daarvan is gekoppeld aan de CO2-uitstoot. Hoe hoger de emissie, hoe hoger de belasting, waarbij het percentage in Nederland progressief stijgt. Bij diesels is dat effect nog sterker. Enkele merken hebben daarom bij nieuwe auto’s veel dieselversies uit het leveringsprogramma gehaald. Onder meer bij Volvo is het aantal dieselmodellen sterk verminderd.

Bij de prijzen van een nieuwe auto moet de consumentenprijs inclusief afleveringskosten worden vermeld. Alle merken vermelden in hun prijslijsten verder een fiscale prijs. Dat is die zonder afleveringskosten. Gebruikers van een leaseauto, die daarmee ook privé rijden, dienen dat bedrag bij hun inkomen te tellen voor de fiscale bijtelling.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen