We hebben 3.336 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Cortina
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands Cortina fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Ben je op zoek naar een Cortina fiets , zoals een Cortina transportfiets, kinderfiets of een Cortina stadsfiets die echt bij jouw stijl en smaak past? Omdat Cortina fietsen in Nederland worden ontworpen, kent de Zwolse fabrikant de behoeftes van de Nederlandse fietser heel goed. Cortina fietsen zijn sterk, betaalbaar en betrouwbaar. Daardoor is ook een tweedehands fiets van Cortina betrouwbaar en kan nog jarenlang meegaan.

Cortina damesfiets, moederfiets of herenfiets

Cortina fietsen staan bekend om hun comfortabele zithouding, dat geldt voor zowel hun damesfietsen als hun herenfietsen. Inmiddels verkoopt Cortina al meer stadsfietsen dan Gazelle. Deze prestatie heeft meerdere oorzaken: Cortina fietsen zijn trendy en modieus, kwalitatief en vernieuwend. Het assortiment van Cortina bestaat uit sportieve stadsfietsen , retrofietsen en transportfietsen . Bij Cortina vind je ook elektrische fietsen , waarmee je makkelijker en comfortabel fietst. Ook heeft Cortina fietsen voor specifiek gebruik, zoals de hippe Cortina moederfiets, ofwel de mamafiets. Deze fietsen hebben een dubbele standaard, een breder stuur, een stuurslot en hebben meer ruimte tussen het zadel en het stuur. Een voorbeeld van het innovatieve design vind je bij de Cortina Blau . Dit is een sportieve stadsfiets met een strak design, waarbij de verlichting en de kabels netjes in het frame weggewerkt zijn. Een achterdrager zit er niet bij, maar is wel los verkrijgbaar.

Cortina transportfietsen

De Cortina transportfietsen hebben geen introductie meer nodig. Ze zijn al jaren erg populair. Eén van de meest populaire modellen is de Cortina U4 transport , die verkrijgbaar is in een eenvoudige versie, maar ook varianten heeft met een voordrager, robuuste achterdrager en een dubbele bovenbuis voor extra stevigheid. De Cortina Common is in 2019 uitgeroepen tot Fiets van het Jaar. Deze trendy transportfiets heeft een uniek frame in opvallende kleuren, speciaal voor Cortina ontworpen banden en een unieke voor- en achterdrager.

Cortina U4 mini is de populairste kinderfiets

De Cortina U4 is de transportfiets met het kenmerkende robuuste uiterlijk, stevige frame en natuurlijk de voordrager. De Cortina U4 Mini is geschikt voor kinderen, is verkrijgbaar in meerdere kleuren en varianten en heeft 24 inch of 26 inch wielen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen