We hebben 29 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Vouwwagen
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Garantie & zekerheden
Opties
Exterieur
Interieur
Pagina

Nieuwe of gebruikte vouwwagen kopen

Overweeg je een tweedehands of een nieuwe vouwwagen te kopen? Met zekerheid, zoals omruilgarantie en 12 maanden BOVAG garantie? Jouw nieuwe of occasion vouwwagen vind je op viaBOVAG.nl, de helpende hand van rijdend Nederland. Hier vind je het aanbod van vouwwagen dealers met transparante all-in prijzen.

Waarom kiezen voor een vouwwagen?

Steeds meer jonge gezinnen, maar ook 50-plussers ontdekken het gemak en comfort van een vouwwagen. Heel logisch, want een vouwwagen heeft nogal wat voordelen. Zo heb je geen groot rijbewijs nodig, is een vouwwagen meestal betaalbaarder dan een caravan, is deze makkelijk te stallen en bieden vouwwagens een optioneel, luxe keukenblok, comfortabele bedden en een makkelijk op te zetten ruime tent of luifel. Hiermee pak je snel in of uit, waardoor rondtrekken snel en eenvoudig mogelijk is. Zeker wanneer je kiest voor een tenttrailer, waarbij je de tent op de aanhanger vouwt. Hierdoor hou je bovendien ruimte in de aanhanger zelf over.

Luxe vouwwagens, eenvoudige vouwwagens en mini vouwwagens

Je wilt wel de luxe van een caravan met daarbij je eigen spullen, maar je wilt niet de prijs van een caravan betalen. En een tent vind je te eenvoudig? Kies dan voor een vouwwagen. Een vouwwagen is het ideale compromis tussen het comfort van een caravan en het gemak van een tent. Bij vouwwagens heb je de keuze uit luxe vouwwagens, eenvoudige vouwwagens en kleine, ofwel mini vouwwagens.

Wat kost een vouwwagen?

Ga je op zoek naar een nieuwe of een gebruikte vouwwagen? Hou dan rekening met de samenstelling van het aantal kampeerders. Een symmetrische vouwwagen voor vier personen is handig voor een gezin met (jonge) kinderen. Door de slaapcabines aan beide kanten uit te schuiven of om te klappen beschik je over veel opbergruimte en kun je extra slaapplaatsen creëren. Ga je met z’n tweeën op pad? Kies dan voor een asymmetrische vouwwagen. Bij deze vouwwagen voor twee personen wordt het slaapgedeelte naar één kant omgeklapt of weggeschoven. Tenslotte kun je ook kiezen voor een vouwwagen met een hefdak, waarbij de deksel dienstdoet als dak.

Merken vouwwagens

Wanneer je op zoek gaat naar een vouwwagen, dan heb je de keuze uit verschillende merken. Bekijk hieronder het aanbod aan nieuwe en gebruikte merken vouwwagens:

Vouwwagen dealer

Wanneer je een vouwwagen wilt kopen, kies dan voor een vouwwagens op viaBOVAG.nl. Deze hebben de volgende zekerheden:

  • BOVAG Garantie. Minimaal 12 maanden BOVAG Garantie, merkgarantie of fabrieksgarantie.

  • BOVAG Omruilgarantie. Binnen 2 weken na levering en maximaal 750 gereden kilometers omruilen.

  • Heldere all-in prijzen. De prijs van het voertuig is inclusief alle zekerheden en garantie. Er zijn geen bijkomende kosten, zoals rijklaarmaakkosten.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen