Verkoop snel jouw auto met de Online Autoverkoop­service

Auto verkopen met de Online Autoverkoopservice van viaBOVAG.nl

Hoe werkt het?

Verkoop jouw auto in drie stappen gemakkelijk en snel met de Online Autoverkoopservice

 1. Verstuur online je aanvraag
 2. Ontvang binnen 1 werkdag je gegarandeerde bod van onze partner Autoplatform Nederland
 3. Lever je auto in en ontvang je geld
Start aanvraag

De Online Autoverkoopservice is in
samenwerking met Autoplatform Nederland.

Verkoop jouw auto veilig en gemakkelijk in drie simpele stappen

Klantervaring

De Online Autoverkoopservice is in samenwerking met Autoplatform Nederland.

Hoe werkt het?

 1. Stap 1

  Verstuur online je aanvraag. Voor 16:30 uur verzonden? Ontvang binnen 1 werkdag je bod.

 2. Stap 2

  Ontvang binnen 1 werkdag je bod met een gegarandeerde prijs van onze partner Autoplatform Nederland

 3. Stap 3

  Lever je auto in of laat 'm ophalen en ontvang het geld op je rekening

Wat moet je doen?

 1. Vul jouw autogegevens in zoals kenteken of kilometerstand

 2. Vul de opties en accessoires van jouw auto in

 3. Maak goede en duidelijke foto’s van de auto

Je auto verkopen via de Online Autoverkoopservice

Wil jij je auto verkopen tegen een eerlijke prijs? Maak dan gebruik van de gratis Online Autoverkoopservice van viaBOVAG.nl. Wij werken met erkende taxateurs van onze partner Autoplatform Nederland die op basis van de staat van jouw auto en de marktprijs een passend bod doen.

Gratis vrijblijvend bod met gegarandeerde prijs

Bij de aanmelding vragen we je om een aantal gegevens in te vullen over jouw auto, zodat wij een passend bod kunnen doen. Je geeft alle kenmerken door en stuurt ook foto’s. Op basis van deze informatie beoordelen onze taxateurs de auto en de staat van de auto. Vervolgens ontvang je een eerlijk bod met een gegarandeerde prijs van ons. Zo voorkom je onderhandelingen aan de deur en weet je zeker dat je een eerlijke prijs ontvangt.

Ben je akkoord met het bod wat je van ons hebt ontvangen? Top, dan gaan we over naar het plannen van de afspraak van het innemen of ophalen van jouw auto. Zoals gezegd is het bod dat je van ons ontvangt gratis en vrijblijvend en zitten hier geen kosten aan verbonden. Als je de auto daadwerkelijk aan ons verkoopt rekenen we servicekosten zodat wij het hele verkoopproces voor je uit handen kunnen nemen. Deze kosten zijn afhankelijk van de verkoopprijs van je auto. Hieronder vind je een overzichtje van de kosten:

 • tot €499,- betaal je €25,- servicekosten

 • €500,- tot €1.999,- betaal je €50,- servicekosten

 • €2000,- tot €4.999,- betaal je €75,- servicekosten

 • meer dan €5.000,- betaal je €100,- servicekosten

Wegbrengen of ophalen; wat jij wilt!

Je kan zelf aangeven of je de auto wilt wegbrengen naar een van de innamelocaties of dat je liever wilt dat we deze bij jou komen ophalen. Voor het ophalen wordt er een meerprijs van €150,- gerekend. Benieuwd naar de innamelocaties? Bekijk ze hier.

Na het innemen van je auto, of dit nu op onze locatie is of bij jou thuis, ontvang je een bevestiging en wordt het afgesproken bedrag naar jouw rekening overgemaakt. Als de inname na 16:30 uur plaatsvindt, ontvang je de betaling de volgende werkdag. Snel en tegen een gegarandeerd bod je auto verkopen, makkelijk toch?

Tips voor het verkopen van je auto via de Online Autoverkoopservice

Je auto verkopen als particulier is niet moeilijk, maar voordat je jouw auto aanmeldt voor verkoop is het handig om de volgende zaken bij de hand te hebben:

Verzamel relevantie informatie over je auto

Om een goed beeld te krijgen van de auto en de staat waarin deze verkeert, hebben we een aantal dingen van jou nodig. Zo willen we graag het kenteken en de meest recente kilometerstand weten. Maar ook of de auto in de afgelopen 6 maanden onderhoud gehad heeft en wat de staat is van de binnen- en buitenkant.  

Controleer of er nog onderhoud benodigd is 

Controleer vóór aanmelding of je auto nog onderhoud nodig heeft. Een auto met een geldige APK kan meer waard zijn als dezelfde auto zonder geldige APK. Branden er rode lampjes op het dashboard? Soms is dit middels een kleine reparatie eenvoudig op te lossen, waardoor de auto in waarde kan stijgen. 

Maak duidelijke foto’s 

Hoe duidelijker de foto’s zijn, hoe beter onze inspecteurs een passend bod kunnen garanderen. Zorg ervoor dat de auto van buiten en binnen schoon en netjes is, voordat je de foto’s maakt.  

Welke papieren heb ik nodig om mijn auto te verkopen?

Wat je in ieder geval nodig hebt als je jouw auto gaat verkopen, is het volledige papieren kentekenbewijs of de kentekencard met de 9-cijferige tenaamstellingscode. Dit hebben we nodig zodat wij de auto kunnen overschrijven naar de nieuwe eigenaar. Uiteraard nemen we dit volledig voor jou uit handen; wij regelen het vrijwaren en de overschrijving. 

De tenaamstellingscode bestaat uit 2 delen. Het eerste deel (4 cijfers) krijg je overhandigd bij de aankoop van het voertuig. Het tweede deel (5 cijfers) vind je terug op de kentekencard die wordt toegestuurd door het RDW nadat de auto van eigenaar is omgezet. Ben je deze kwijt? Deze kan je eenvoudig aanvragen op de website van RDW.  

Verkoop jouw auto gemakkelijk en snel met de Online Autoverkoopservice.

 • Bod van Autoplatform Nederland met gegarandeerde prijs
 • Snel en eenvoudig gratis online aanmelden
 • Opgehaald waar jij wilt
Verkoop mijn auto

Veelgestelde vragen

Samenwerking
De Online Autoverkoopservice is in samenwerking met Autoplatform Nederland.
Autoplatform Nederland KVK 72519185 Koningsspil 2a 7773NK Hardenberg, BTW nummer: NL859137983B01

Ons totale aanbod