We hebben 1.990 motoren voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Basisgegevens
Motorinhoud
Vermogen
Acceleratie (0-100 km/u)
Topsnelheid
Eigenschappen
Staat
Transmissie
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Opties
Veiligheid
Comfort
Multimedia
Extra's
Overige filters
Pagina
  • ...

Tweedehands en nieuwe motoren met BOVAG Garantie

Vind je een nieuwe motorfiets te duur, dan kan een tweedehands exemplaar een prima alternatief zijn. Het aanbod is groot en gebruikte motorfietsen hebben vaak een aantrekkelijk lage kilometerstand. Met BOVAG Garantie weet je dat de staat van onderhoud goed is en dat je de eerste maanden zonder problemen kunt genieten van je kersverse aanwinst.

Koop je een motor occasion op viaBOVAG.nl? Dan ben je altijd verzekerd van minimaal twaalf maanden BOVAG Garantie, merkgarantie of fabrieksgarantie. BOVAG Garantie houdt in dat de tweedehandse motor tot twaalf maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koopovereenkomst niet waarneembaar waren. Het moet wel echt om een storing of defect gaan. Banden, onderhoudsbeurten en niet-fabrieksoriginele accessoires vallen niet onder deze garantie.

Nieuwe motor kopen

Een tweedehandse motor is een prima alternatief voor een nieuwe motor. Anders dan auto’s hebben de meeste motor occasions geen hoge kilometerstanden. Als je vooral recreatief rijdt bij mooi weer en per jaar nog geen 5.000 kilometer rijdt, kun je nog jaren genieten van je tweedehandse motor, want de vorige eigenaar heeft de machine waarschijnlijk ook vooral bij mooi weer gebruikt. Een nieuwe motor kopen doe je vooral als je veel kilometers aflegt en hem ook voor woon-werkverkeer gebruikt. Dan heb je twee jaar of meer fabrieksgarantie.

Motor occasion bij viaBOVAG.nl

Op basis van Europese regelgeving blijft de fabrieksgarantie behouden wanneer je de motor bij een BOVAG-bedrijf laat onderhouden. Koop je een jonge tweedehandse motor bij een merkdealer? Dan is het mogelijk dat de dealer een zogenaamde merkgarantie verleent.

Populaire motoren in Nederland

Bekijk hier de populaire motor merken:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen