We hebben 42 motoren voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Moto Guzzi
Basisgegevens
Motorinhoud
Vermogen
Acceleratie (0-100 km/u)
Topsnelheid
Eigenschappen
Staat
Transmissie
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Opties
Veiligheid
Comfort
Extra's
Overige filters
Pagina

Moto Guzzi occasions en nieuwe motoren

Het Italiaanse Moto Guzzi bouwt op dit moment louter motoren met cardanaandrijving. Alle modellen van Moto Guzzi hebben bovendien een dwars op de rijrichting geplaatste V- twin. Deze bouwwijze is kenmerkend voor dit merk.

De Società Anonima Moto Guzzi werd in 1921 opgericht. Aangezien twee van de oprichters – Carlo Guzzi en Giorgio Parodi – in de Italiaanse luchtmacht hadden gezeten, kozen ze de gevleugelde arend als merklogo. Moto Guzzi oogstte meteen – vanaf de prestigieuze Targa Florio in 1921 – racesuccessen. Toen Moto Guzzi zich in 1957 terugtrok uit de racerij, had het een indrukwekkende erelijst, met onder meer veertien GP-wereldtitels en elf Tourist Trophy-overwinningen. In 1950 nam Moto Guzzi een moderne windtunnel in gebruik en het was daarmee de eerste motorfietsenfabrikant die dat deed. Sinds 2004 is Moto Guzzi onderdeel van de Piaggio Group.

Tweedehandse Moto Guzzi motor kopen bij dealer

Eind jaren zestig presenteerde Moto Guzzi zijn 90° V-twin die het symbool werd voor het merk. De gloednieuwe 1.400 cc V-twin van de California 1400 is een van de grootste motoren in zijn soort die in Europa worden geproduceerd.

De Moto Guzzi California is overigens ook een van de langst gevoerde modellen. Opvallend is het zadel in de vorm van een paardenzadel. De California is een cruiser met een hoge ruit en een lage zithoogte. Dit model is tweedehands gewild en behoudt zijn waarde, mits goed onderhouden.

Moto Guzzi modellen: V7, V85, California, Stelvio en V50

De nieuwe Moto Guzzi V85 TT, die begin 2019 op de markt verscheen, trekt verrassend veel belangstelling; het is een van de bestverkochte Moto Guzzi’s. Dat komt door zijn frisse uiterlijk en vrolijke kleurstelling. Het is een van de betaalbaarste motorfietsen met een onderhoudsvrije cardanaandrijving. Ook heel populair en betaalbaar is de Moto Guzzi V7, een zogenoemde naked bike.

Een tweedehandse Moto Guzzi Stelvio met zijn 1200 cc-blok is een aanrader als je van een allroad-motor houdt met kwaliteiten voor lange reizen en motorvakantietochten door de bergen. Moto Guzzi heeft voor de Stelvio bijpassende koffersets, net zoals voor de nieuwere V85 TT, die in hetzelfde allroad-genre zit als de Stelvio. Het aanbod aan gebruikte Moto Guzzi’s Stelvio is beperkt. Het model maakt ook al enkele jaren geen deel meer uit van het leveringsprogramma.

Populaire Moto Guzzi uitvoeringen

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen