BOVAG Garantie Kamperen

Altijd 12 maanden BOVAG Garantie op alle kampeervoertuigen

BOVAG Garantie voor kampeervoertuigen

Koop je een caravan, camper of vouwwagen op viaBOVAG.nl? Dan ben je altijd verzekerd van minimaal twaalf maanden BOVAG Garantie, merkgarantie of fabrieksgarantie. Dit houdt in dat jouw occasion tot twaalf maanden en tot 20.000 kilometer na aankoop kosteloos wordt hersteld als zich gebreken voordoen die op het moment van de koopovereenkomst niet waarneembaar waren. Hiertoe behoren ook de gebreken die tijdens normaal weggebruik zijn ontstaan, waaronder significante slijtagesporen.

Bekijk ons aanbod kampeervoertuigen

Minimaal 12 maanden BOVAG Garantie op campers, caravans en vouwwagens!

BOVAG Garantie voor campers

Koop je een gebruikte camper op viaBOVAG.nl? Dan bent u altijd verzekerd van minimaal twaalf maanden BOVAG Garantie (of 20.000 gereden kilometers), merkgarantie of fabrieksgarantie. Maar wat houdt de BOVAG Garantie precies in? En waarom is het zo belangrijk? 

Wat houdt de BOVAG Garantie in? 

BOVAG Garantie houdt in dat jouw occasion tot twaalf maanden en tot 20.000 kilometer na aankoop kosteloos wordt hersteld als zich gebreken voordoen die op het moment van de koopovereenkomst niet waarneembaar waren. Hiertoe behoren ook de gebreken die tijdens normaal weggebruik zijn ontstaan, waaronder significante slijtagesporen. Denk bijvoorbeeld aan een motorstoring, een defecte airco of een accu met onvoldoende capaciteit. Let er wel op dat het echt om een gebrek moet gaan. Banden, ruiten, onderhoudsbeurten en niet tot de standaard uitrusting behorende accessoires zijn uitgesloten van de garantie.

De BOVAG Garantie biedt namelijk extra zekerheid en de voorwaarden van de garantie zijn afgestemd met de ANWB en de Consumentenbond. Niet alleen worden gebreken tot twaalf maanden (of 20.000 gereden kilometers) na de aankoop kosteloos hersteld, maar bij meningsverschillen en conflicten omtrent de garantie kun je daarnaast vertrouwen op BOVAG Hulp bij Klachten of de Geschillencommissie Voertuigen. Ook als je onderhoud of reparatie laat uitvoeren door een BOVAG-bedrijf heb je recht op garantie: de zes maanden BOVAG Reparatie & Onderhoud Garantie. Ook bij deze vorm van garantie kun je, in geval van een geschil, een beroep doen op BOVAG Hulp bij Klachten en (als je consument bent) ook bij de Geschillencommissie Voertuigen.

De voordelen op een rij: 

  • Extra zekerheid en voorwaarden die zijn afgestemd met de Consumentenbond en ANWB

  • Bij een geschil bijstand van BOVAG Hulp bij Klachten of de Geschillencommissie

  • Alle campers worden geadverteerd met all-in prijzen: geen onaangename verrassingen

  • Alle campers zijn voorzien van een 30-Puntencheck

  • Alle campers worden uitgevoerd met een BOVAG Onderhoudsbeurt

Alle garantievoorwaarden vind je hier.

BOVAG Garantie voor caravans en vouwwagens

Koop je een gebruikte caravan of vouwwagen op viaBOVAG.nl? Dan ben je altijd verzekerd van minimaal twaalf maanden BOVAG Garantie, merkgarantie of fabrieksgarantie. Maar wat houdt de BOVAG Garantie precies in? En waarom is het zo belangrijk? 

Wat houdt de BOVAG Garantie in? 

BOVAG Garantie houdt in dat jouw occasion tot twaalf maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als zich gebreken voordoen die op het moment van de koopovereenkomst niet waarneembaar waren. Hiertoe behoren ook de gebreken die tijdens normaal weggebruik zijn ontstaan, waaronder significante slijtagesporen. Let er wel op dat het echt om een gebrek moet gaan. De voortent, onderhoudsbeurten, de luifel, banden, ramen en los bijgeleverde accessoires zijn uitgesloten. Het complete tentgedeelte van een gebruikte vouwwagen valt wel onder de BOVAG Garantie.

Wanneer geldt de BOVAG Garantie? 

Caravans en vouwwagens die op viaBOVAG.nl worden aangeboden zijn altijd voorzien van minimaal twaalf maanden BOVAG Garantie. De BOVAG Garantie biedt namelijk extra zekerheid en de voorwaarden van de garantie zijn afgestemd met de ANWB en de Consumentenbond. Niet alleen worden gebreken tot twaalf maanden na de aankoop kosteloos hersteld, maar bij meningsverschillen en conflicten omtrent de garantie kun je daarnaast vertrouwen op BOVAG Hulp bij Klachten of de Geschillencommissie Voertuigen. Ook als je onderhoud of reparatie laat uitvoeren door een BOVAG-bedrijf heb je recht op garantie: de zes maanden BOVAG Reparatie & Onderhoud Garantie. Ook bij deze vorm van garantie kun je, in geval van een geschil, een beroep doen op BOVAG Hulp bij Klachten en (als je consument bent) ook bij de Geschillencommissie Voertuigen.

De voordelen op een rij: 

  • Extra zekerheid en voorwaarden die zijn afgestemd met de Consumentenbond en ANWB

  • Bij een geschil bijstand van BOVAG Hulp bij Klachten of de Geschillencommissie

  • Alle caravans en vouwwagens worden geadverteerd met all-in prijzen: geen onaangename verrassingen

  • Alle caravans zijn voorzien van een 70-Puntencheck

  • Alle vouwwagens zijn voorzien van een 35-Puntencheck

  • Alle caravans en vouwwagens zijn voorzien met een BOVAG Onderhoudsbeurt

Alle garantievoorwaarden vind je hier.

Overige Garanties & Zekerheden voor kampeervoertuigen

Meer weten over de andere garanties en zekerheden voor caravans, campers en vouwwagens? Je leest er alles over op deze pagina's:

Telefoon

Meer weten? We zitten voor je klaar op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur op 030-202 8222 (lokaal tarief).

Mail

Heb je vragen, tips of klachten? Mail naar hulp@viabovag.nl

Keuzecoach

Op zoek naar een nieuw voertuig maar kan je wel wat advies gebruiken? Plan een telefonische afspraak in met de Keuzecoach van viaBOVAG.nl voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.