We hebben 399 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Cruiserfiets
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands cruiser fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Wanneer je op een cruiser fiets rondrijdt, dan is zo’n fiets een bijzondere verschijning. Een cruiser zie je namelijk niet heel vaak op de fietspaden rondrijden. Logisch ook, want niet iedereen wil op een cruiser rondrijden, want daarvoor moet je namelijk de relaxte fietsstijl kunnen waarderen. En wat minstens zo onbelangrijk is: de smaken verschillen enorm hoe een cruiser eruit moet zien. Een cruiser koop je niet om zo je snel mogelijk te verplaatsen. Zo’n lowrider fiets koop je vanwege de stijl en het comfort. Een cruiser fiets kun je het beste vergelijken met een klassieke motor, een chopper. Een hoog en breed stuur, een stevig frame, een breed zadel en vaak dikke banden. Sommige cruisers blinken dan ook van de vele onderdelen met een chroomkleur. Cruiser fietsen hebben vaak geen bagagedragers, maar sommige modellen hebben wel een voordrager. Wil je spullen meenemen op een cruiser? Dan is er een groot aanbod van accessoires, zoals tassen en dragers.

Cruiser fietsen voor dames, heren en kinderen

Op een Beach Cruiser fiets je niet alleen over het strand, maar daarmee rijd je overal naartoe. En dat op de voor cruisers zo kenmerkende comfortabele manier. Beachcruisers zijn vaak uitgerust met een voordrager, terwijl urban cruiser fietsen vaak alleen spatborden hebben. Met dit laatste type cruiser kun je prima door de stad fietsen, deze cruisers zijn vaak iets wendbaarder dan beachcruisers. Ook voor kinderen zijn er voldoende cruiser fietsen in kleinere maten met 18 inch, 20 inch of 24 inch wielen. Bij cruiser fietsen kun je kiezen uit een terugtraprem, versnellingen, bagagedragers en eventueel voor vaste verlichting. De vorm van het frame en de kleur hangen af van jouw persoonlijke voorkeuren. En ook cruiser fietsen ontkomen niet aan de trend voor elektrische ondersteuning. Zo zijn er inmiddels elektrische cruisers die moderne trapondersteuning combineren met de vintagelook.

Bekijk hier het aanbod van:

Tweedehands cruiser fietsen van Electra, Popal en Cortina

Bij cruiser fietsen heb je de keuze uit verschillende merken. Merken als Electra, Cortina en Popal zijn gespecialiseerd in cruiserfietsen. Bekijk hier het aanbod van:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen