We hebben 7.903 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Frametype: Heren
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands herenfiets kopen bij viaBOVAG.nl

Ben je op zoek naar een tweedehands herenfiets ? Door nieuwe technieken en ontwikkelingen heeft de herenfiets een enorme kwaliteitsimpuls gekregen. Fietsen worden bovendien steeds modieuzer: fietsfabrikanten besteden steeds meer aandacht aan het uiterlijk van fietsen. Bij kwaliteitsfietsen is bovendien veel aandacht besteed aan de veiligheid van de fiets, onder andere door gebruik te maken van goede verlichting, stevige bagagerekjes, lekbestendige banden en een solide standaard.

Stadsfiets, sportieve fiets, transportfiets of elektrische fiets voor heren

Bij herenfietsen kun je kiezen uit verschillende modellen. Ieder type is ontwikkeld voor specifiek gebruik. Zo zijn er stadsfietsen voor heren die wendbaar en solide zijn. De sportieve herenfiets is ideaal om langere afstanden mee te fietsen. En met een transportfiets voor heren vervoer je makkelijk grote of zware spullen met je fiets. Van vrijwel alle modellen herenfietsen kun je tegenwoordig ook een elektrische variant herenfiets kopen. Bekijk hier het overzicht van populaire modellen herenfietsen:

Herenfiets heeft vaak 28 inch wielen

Op nagenoeg alle herenfietsen vind je 28 inch wielen . Dit is de meestgebruikte wielmaat, waarmee je veilig en wendbaar kunt fietsen. Op mountainbikes zaten vroeger 26 inch wielen, tegenwoordig worden meestal 29 inch wielen gebruikt. Een herenfiets heeft een diamantframe en is daarmee een stevige en solide fiets. Tegenwoordig is deze bovenbuis vaak niet meer horizontaal, maar loopt deze schuin naar beneden onder het zadel. Dit heet een sloping frame, waarbij de stabiliteit en het comfort gelijk zijn. Het enige nadeel kan zijn dat je je been over je bagagerekje moet zwaaien. Wil je dit niet en sneller kunnen op- en afstappen? Kies dan voor een damesfiets. Overigens worden vooral om die reden meer dames- dan herenfietsen in Nederland verkocht.

Goedkope herenfiets kopen

Wanneer je van plan bent om een goedkope herenfiets aan te schaffen, dan kun je overwegen om een tweedehands fiets te kopen. Deze zijn betaalbaarder dan een nieuwe fiets, er is ruim aanbod, voldoen aan alle veiligheidseisen en je krijgt garantie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen