We hebben 2.857 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Frametype: Heren
Ja, E-bike
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands elektrische herenfiets kopen bij viaBOVAG.nl

Met een elektrische herenfiets of e-bike beschik je over extra ondersteuning tijdens het fietsen. Zo kun je ontspannen naar je werk, school of vrienden fietsen of boodschappen halen. En wil je een keer een keer nieuwe plaatsen of gebieden ontdekken? Dat gaat veel makkelijker met een elektrische fiets, omdat je een veel grotere actieradius hebt dan met een reguliere fiets.

Goedkope elektrische herenfiets kopen

Elektrische herenfietsen hebben meer voordelen ten opzichte van gewone fietsen. Je fietst makkelijker, zonder een zware inspanning te hoeven leveren. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld wind tegen hebt of wanneer je een brug of viaduct op wilt fietsen. Bezweet op je bestemming aankomen is met een elektrische fiets verleden tijd. Elektrische fietsen zijn bovendien een goed alternatief voor de auto of reizen met het openbaar vervoer. Een tweedehands elektrische fiets is veelal goedkoper dan een nieuwe fiets, terwijl je nog lang van de fiets kunt genieten.

Verschillende motoren bij elektrische herenfietsen

Ook bij gebruikte elektrische herenfietsen heb je de keuze uit e-bikes met een middenmotor, voorwielmotor of een achtermotor. Ieder type aandrijving heeft z’n eigen eigenschappen. Welke het meest past bij jouw wensen, hangt af waarvoor je de e-bike voor gaat gebruiken. De meeste elektrische fietsen hebben een middenmotor, deze zorgt voor een optimale wegligging en biedt een natuurlijke ondersteuning. Bekijk hieronder het aanbod van:

Elektrische sportieve herenfiets, stadfiets of transportfiets

Bij elektrische herenfietsen heb je de keuze uit verschillenden typen en modellen. De meest populaire zijn:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen