We hebben 142 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Specialized
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina

Tweedehands en nieuwe Specialized fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Het Amerikaanse fietsmerk Specialized heeft als motto: innovate or die. Die filosofie vind je duidelijk terug in al hun fietsen, of het nu om stadsfietsen , e-bikes , racefietsen of mountainbikes gaat. Bij die laatste categorie was het merk de eerste die met hun model Stumpjumper als eerste met een mtb voor het grote publiek op de markt kwam.

Roubaix, Tarmac, Diverge, Allez en Allez Sprint en de Venge

De racefietsen van Specialized hebben allemaal een licht frame van carbon of van aluminium met een uitgebalanceerde samenstelling van onderdelen. Daarbij biedt Specialized genoeg keuze voor ieder type fietser, voor iedere ondergrond en voor ieder budget. Zo is de comfortabele Roubaix racefiets vooral geschikt om ook over onverharde paden te fietsen.

De Tarmac is gespecialiseerd in strak asfalt en het bereiken van hoge snelheden, terwijl de Diverge een echte gravelfiets is, die je overigens ook voor wegritten kunt gebruiken. De aluminium Allez en de Allez Sprint zijn allrounders en geschikt voor beginnende en meer ervaren fietsers. De Venge is tenslotte het topmodel van Specialized, hier rijden de profs hun wedstrijden mee.

Specialized Rockhopper, Stumpjumper en Epic

Specialized is vooral bekend vanwege hun mountainbikes. Die hebben een uitgekiende geometrie, waardoor de meeste ATB’ers zich direct op hun gemak voelen op deze fietsen. De Rockhopper is het instapmodel, maar hiermee kan een serieuze mountainbiker al goed uit de voeten. De Stumpjumper is een klassieker en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Het topmodel bij de mountainbikes is de Epic, die geschikt is voor de veeleisende fietser. Bekijk hier het overzicht van tweedehands Specialized mountainbikes:

  • Rockhopper

  • Stumpjumper

  • Epic

Naast de sportieve fietsen heeft Specialized ook stadsfietsen, hybride fietsen, elektrische fietsen, zoals de Turbo en speed pedelecs in het assortiment.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen