BOVAG 40-Puntencheck

Bekijk het aanbod

Wie kiest voor een auto met de BOVAG 40-Puntencheck, weet zeker dat de auto van zijn keuze op veertig essentiële punten is gecontroleerd én is goed bevonden door een BOVAG-vakman.

Dat geeft extra zekerheid. Natuurlijk heeft u bij alle auto’s die op viaBOVAG.nl staan recht op BOVAG Garantie. Deze aankoopgarantie houdt in dat u altijd op BOVAG kunt terugvallen als er de eerste zes maanden onverhoopt iets aan uw auto mankeert. Maar dat kost tijd en moeite en dan is het fijn als je van tevoren weet dat de auto grondig door de mangel is gehaald door een goede monteur, zodat de kans op panne minimaal is. Dat rijdt een stuk lekkerder.

Voor de BOVAG 40-Puntencheck wordt alles uit de kast gehaald. De auto wordt van binnen en van buiten gecontroleerd. De monteur kijkt grondig onder de motorkap en inspecteert de onderzijde van de auto. Ophanging, remmen, stuurinrichting, accu, banden, slangen, et cetera. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De monteur leest de auto ook uit op foutcodes en hij maakt een proefrit. Zodat u zeker weet dat de auto op veertig essentiële punten dik in orde is. Zeker weten viaBOVAG.nl.

Wilt u weten wat er allemaal gecontroleerd is aan een auto die voorzien is van de BOVAG 40-Puntencheck? Bekijk dan de BOVAG 40-Puntencheck.

In geval van een geschil over de BOVAG 40-Puntencheck kunt u een beroep doen op BOVAG Hulp bij Klachten en als u consument bent kunt u naar de Geschillencommissie Voertuigen wegens de BOVAG reparatie en onderhoudsgarantie van zes maanden uit de particuliere voorwaarden BOVAG afdeling autobedrijven.

Terug naar homepagina