We hebben 7.220 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

BMW
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

BMW occasions en nieuwe BMW bij viaBOVAG.nl

BMW begint in 1916 als producent van vliegtuigmotoren en wordt in 1928 autofabrikant. Sindsdien is BMW met dochtermerken Mini, Rolls-Royce en BMW Motorrad uitgegroeid tot de grootste fabrikant van premium luxe auto’s en motorfietsen ter wereld. In 2014 produceert BMW voor het eerst in zijn geschiedenis meer dan 2 miljoen voertuigen. Concurrenten van BMW zijn: Audi, Mercedes-Benz, Jaguar, Volvo en Tesla.

Populaire BMW modellen: i8, 1 serie, X1, i3, X5, X6, X3, 5 serie, M3 en M5

BMW heeft een zeer uitgebreid modellengamma. Het aanbod bestaat uit de 1 Serie, 2 Serie, 3 Serie, 4 Serie, 5 Serie, 6 Serie, 7 Serie en 8 Serie. Veel hiervan zijn ook nog eens leverbaar met de keuze uit meerdere carrosserievarianten, zoals een sedan , stationwagen (Touring), coupé , cabriolet , Active Tourer (Crossover), Gran Tourer (MPV), Gran Turismo en Gran Coupé (4-deurs coupé).

De SUV-modellen duidt BMW aan met de letter X. Voorbeelden zijn de X1, X2, X3, X4, X5, X6 en X7 waarbij de laatste een mastodont van een auto is van ruim 5 meter lang.

De BMW Z3 en BMW Z4 zijn sportieve 2-zits roadsters. Populaire BMW modellen zijn de:

BMW i Serie, M Serie, X Serie

BMW heeft ook (semi-)elektrische auto’s, de BMW i Serie. De volledig elektrische BMW i3 is een middelgrote 5-deurs hatchback. In 2014 introduceert BMW de i8: een spectaculair gelijnde plug-in hybride sportcoupé met vleugeldeuren waarbij een elektromotor en driecilinder benzinemotor samenwerken. De M Serie betreft extra krachtige, snelle topversies van BMW-modellen. xDrive staat bij BMW voor 4x4-aandrijving. Voorbeelden van snelle BMW M Serie modellen zijn:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen