We hebben 1.648 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

BMW
Elektriciteit
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

BMW elektrische occasions en nieuwe auto's

BMElektrisch rijden heeft de autowereld getransformeerd en BMW is een pionier geweest in het leveren van geavanceerde elektrische voertuigen (EV's) die zowel prestatiegericht als milieuvriendelijk zijn. De Duitse autofabrikant heeft een indrukwekkende reeks elektrische modellen geïntroduceerd, elk met unieke eigenschappen en kenmerken. Een van de belangrijkste voordelen van elektrisch rijden is de verminderde impact op het milieu. Elektrische voertuigen stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit tijdens het rijden, waardoor de luchtkwaliteit verbetert en de CO2-uitstoot wordt verminderd. BMW's inzet voor duurzaamheid komt tot uiting in hun elektrische modellen, die niet alleen de impact op het milieu verminderen, maar ook een opvallende combinatie van luxe en prestaties bieden.

BMW i3

Een van de meest opvallende elektrische modellen van BMW is de BMW i3 , een compacte stadsauto met een opvallend ontwerp en een volledig elektrische aandrijflijn. Met geavanceerde materialen en technologieën is de i3 een symbool van innovatie. Het model biedt niet alleen indrukwekkende elektrische prestaties, maar heeft ook een interieur dat duurzaamheid en comfort combineert.

BMW i4

De BMW i4 vertegenwoordigt de volgende stap in de elektrificatie van het merk. Met zijn sportieve uiterlijk en krachtige prestaties levert de i4 een dynamische rijervaring, waarbij de volledig elektrische aandrijving zorgt voor een soepele acceleratie zonder enige uitstoot. De i4 bewijst dat elektrische auto's niet alleen milieuvriendelijk kunnen zijn, maar ook opwindend zijn om in te rijden.

BMW i5

De BMW i5 vormt een interessante toevoeging aan het elektrische aanbod van BMW, met een focus op ruimte en comfort. Deze elektrische sedan biedt voldoende binnenruimte voor zowel passagiers als bagage, terwijl de geavanceerde technologieën zorgen voor een geavanceerde en intuïtieve rijervaring.

BMW i7

Voor degenen die op zoek zijn naar ultieme luxe en prestaties is BMW i7 een goede optie. Dit model combineert een elegant ontwerp met state-of-the-art technologieën en een krachtige elektrische aandrijving. De i7 belichaamt de visie van BMW voor de toekomst van mobiliteit, waarin elektrische voertuigen een integraal onderdeel worden van de premium autosector.

BMW iX

De BMW iX is een elektrische Sports Activity Vehicle (SAV) die de voordelen van elektrisch rijden naar een nieuw niveau tilt. Met zijn opvallende design, ruime interieur en geavanceerde technologieën biedt de iX een luxe en duurzame rijervaring die perfect past bij het moderne stadsleven.

BMW iX2 en BMW iX3

Op zoek naar een compacte elektrische SUV? Dan passen de BMW iX2 en BMW iX3 goed bij jouw wensen. Deze modellen combineren de populaire SUV-carrosserie met een elektrische aandrijving, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor gezinnen en avontuurlijke individuen. De iX2 en iX3 belichamen het streven van BMW naar diversiteit binnen hun elektrische modellijn, waarbij ze tegemoetkomen aan verschillende behoeften en voorkeuren van de consument. Kortom, BMW heeft met zijn uitgebreide reeks elektrische modellen bewezen dat elektrisch rijden niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook kan samengaan met luxe, prestaties en veelzijdigheid. Met de i3, i4, i5, i7, iX, iX2 en iX3 heeft BMW een compleet assortiment elektrische voertuigen ontwikkeld, die stuk voor stuk bijdragen aan een duurzamere en innovatievere toekomst op de weg.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen