We hebben 476 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

BMW
4-Serie
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

BMW 4-serie occasions en nieuwe BMW 4-serie bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de BMW 4-serie

De BMW 4-serie is een lijn van tweedeurs coupés en cabrioletten die de 3-serie coupé en cabriolet verving. De 4-serie werd onthuld op de 2013 North American International Auto Show in Detroit. De 428i en 435i zijn beschikbaar in zowel achterwielaandrijving als vierwielaandrijving configuraties. De 428i wordt aangedreven door een 2,0-liter turbogeblazen inline-viermotor die 240 pk en 345 Nm koppel levert, terwijl de 435i wordt aangedreven door een 3,0-liter turbogeblazen inline-zesmotor die 300 pk en 407 Nm koppel levert.

De voordelen van de BMW 4-serie

Als u op zoek bent naar een auto die het allemaal kan, dan is de BMW 4-serie een uitstekende optie. Hij is comfortabel genoeg voor lange ritten en heeft voldoende vermogen om door de stad te scheuren. Maar het allerbelangrijkste is dat hij stijlvol is en in het oog springt, zodat u zich altijd zelfverzekerd voelt als u erin rijdt. Bovendien zit de BMW 4-serie boordevol functies die uw leven gemakkelijker maken, zoals een ingebouwd navigatiesysteem en diverse veiligheidsvoorzieningen. Dus waarom wachten? Maak vandaag nog een proefrit in een BMW 4-serie en ontdek zelf waar alle hype over gaat.

Het verbruik van de BMW 4-serie

De BMW 4-serie is een populaire keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een zuinige en betaalbare sportwagen. De 4-serie heeft een uitstekend brandstofverbruik, dat betekent dat u gemakkelijk in de stad of op de weg kunt rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u veel geld kwijt bent aan benzine. Bovendien is de 4-serie ook nog eens milieuvriendelijk, want hij produceert weinig uitstoot. Dus als u op zoek bent naar een betaalbare en milieuvriendelijke sportwagen, dan is de BMW 4-serie een prima optie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen