We hebben 266 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

BMW
X3
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

BMW X3 occasions en nieuwe BMW X3

De BMW X3 is een middelgrote luxe 5-deurs SUV die sinds 2004 te koop is. De BMW X3 is de tweede SUV die de Duitse autofabrikant BMW uitbrengt na de grotere BMW X5 in 2000. De BMW X3 is beschikbaar met vier- of zescilinder benzine- of dieselmotoren en met de keuze uit twee- of vierwielaandrijving.

De derde generatie BMW X3 is sinds 2017 te koop. Die is fors groter dan de eerste generatie die tot en met 2010 geproduceerd is. Vanaf 2011 is de tweede generatie BMW X3 te koop. De BMW X3 staat bekend als betrouwbaar, is keurig afgewerkt en biedt een hoog veiligheidsniveau. De rijeigenschappen zijn dik in orde, alleen zou de eerste generatie iets meer comfort mogen bieden. Daarentegen staat deze generatie juist bekend als zeer betrouwbaar.

Concurrenten van de BMW X3 zijn onder meer de:

Tweedehandse BMW X3 kopen

BMW levert de eerste generatie BMW X3 tussen 2004 en 2010. De SUV is technisch sterk verwant aan de BMW 3 Serie. Er zijn benzine- en dieselmotoren beschikbaar, met vermogens uiteenlopend van 110 kW/150 pk tot en met 210 kW/286 pk. Elke versie is standaard uitgerust met vierwielaandrijving. Bijna alle motorvarianten zijn beschikbaar met een automaat. De tweede generatie BMW X3 is een stuk ruimer. De auto is zelfs nagenoeg even lang en breed als de eerste generatie BMW X5. Vanaf 2013 is de BMW X3 voor het eerst leverbaar met alleen achterwielaandrijving.

BMW X3 prijzen en uitvoeringen: M, M40i, Elektrisch en E83

In 2017 komt de derde generatie BMW X3 op de markt. Die wijkt qua design niet rigoureus af van de tweede generatie, maar maakt technisch grote stappen. Verder is dit de eerste BMW X3 die leverbaar is als extra sportieve M en M40i , en als plug-in hybride (xDrive30e ). In 2020 is de BMW X3 er ook als een volledig elektrische auto (iX3).

Nu de BMW X3 al zestien jaar te koop is, verschijnen steeds meer betaalbare BMW X3 occasions op de markt. De eerste generatie met codenaam E83 is te vinden voor prijzen die onder de 10.000 euro starten.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen