We hebben 906 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

BMW
5-Serie
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

BMW 5 Serie occasions en nieuwe BMW 5 Serie kopen

De BMW 5 Serie is een luxe 4-deurs sedan of 5-deurs stationwagen van het Duitse luxemerk BMW. Het is een grotere middenklasse auto en te vergelijken met de eveneens luxe Audi A6 en Mercedes-Benz E-Klasse . Al sinds 1972 is de BMW 5 Serie onder ons. De zevende generatie BMW 5 Serie verschijnt in 2017 op de markt.

De BMW 5 Serie is een vaste waarde in het modellengamma van BMW, net als de kleinere BMW 3 Serie , grotere BMW 7 Serie en BMW X5 . BMW heeft voor de verschillende generaties BMW 5 Serie codenamen bedacht. Die zetten we hieronder op een rij. Dan weet je precies over welke generatie het gaat als bijvoorbeeld gesproken over de BMW 5 Serie G30.

Tweedehandse BMW 5 Serie uit 2017, 2018 of 2019 kopen

De BMW 5 Serie staat bekend als een dynamisch rijdende sportsedan of sportieve stationwagen van een hoge kwaliteit en met een goede basisuitrusting. Andere concurrenten zijn de Jaguar XF en Volvo S90/V90. Vooral jong gebruikte BMW 5 Serie-modellen zijn in trek, bijvoorbeeld een tweedehandse BMW 5 Serie uit 2017, 2018 of 2019.

Zakelijk rijders schaffen deze BMW 5 Serie als zogeheten youngtimer aan. Het bijtellingspercentage is hoger, maar wordt berekend over de dagwaarde en niet over de hogere nieuwwaarde.

Concurrenten van de BMW 5 Serie zijn:

BMW 5 Serie Touring, Station, GT en High Executive

De BMW 5 Serie is er als 4-deurs Sedan maar ook als 5-deurs Touring (station). De eveneens 5-deurs BMW 5 Serie GT is een verhoogde BMW 5 Serie met de uitstraling van een hatchback. Bijzonder is dat de bagageruimte op twee manieren te openen is; een waarbij de achterruit mee omhoog scharniert en een waarbij-ie op zijn plek blijft. Wie online speurt naar een BMW 5 Serie, komt diverse uitvoeringen tegen. Voorbeelden zijn de Executive en High Executive.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen