We hebben 742 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

BMW
5-Serie
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

BMW 5 Serie occasions en nieuwe BMW 5 Serie kopen

De BMW 5 Serie is een luxe 4-deurs sedan of 5-deurs stationwagen van het Duitse luxemerk BMW. Het is een grotere middenklasse auto en te vergelijken met de eveneens luxe Audi A6 en Mercedes-Benz E-Klasse . Al sinds 1972 is de BMW 5 Serie onder ons. De zevende generatie BMW 5 Serie verschijnt in 2017 op de markt.

De BMW 5 Serie is een vaste waarde in het modellengamma van BMW, net als de kleinere BMW 3 Serie , grotere BMW 7 Serie en BMW X5 . BMW heeft voor de verschillende generaties BMW 5 Serie codenamen bedacht. Die zetten we hieronder op een rij. Dan weet je precies over welke generatie het gaat als bijvoorbeeld gesproken over de BMW 5 Serie G30.

Tweedehandse BMW 5 Serie uit 2017, 2018 of 2019 kopen

De BMW 5 Serie staat bekend als een dynamisch rijdende sportsedan of sportieve stationwagen van een hoge kwaliteit en met een goede basisuitrusting. Andere concurrenten zijn de Jaguar XF en Volvo S90/V90. Vooral jong gebruikte BMW 5 Serie-modellen zijn in trek, bijvoorbeeld een tweedehandse BMW 5 Serie uit 2017, 2018 of 2019.

Zakelijk rijders schaffen deze BMW 5 Serie als zogeheten youngtimer aan. Het bijtellingspercentage is hoger, maar wordt berekend over de dagwaarde en niet over de hogere nieuwwaarde.

Concurrenten van de BMW 5 Serie zijn:

BMW 5 Serie Touring, Station, GT en High Executive

De BMW 5 Serie is er als 4-deurs Sedan maar ook als 5-deurs Touring (station). De eveneens 5-deurs BMW 5 Serie GT is een verhoogde BMW 5 Serie met de uitstraling van een hatchback. Bijzonder is dat de bagageruimte op twee manieren te openen is; een waarbij de achterruit mee omhoog scharniert en een waarbij-ie op zijn plek blijft. Wie online speurt naar een BMW 5 Serie, komt diverse uitvoeringen tegen. Voorbeelden zijn de Executive en High Executive.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen