We hebben 219 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

BMW
iX3
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

BMW iX3 occasions en nieuwe BMW iX3 bij viaBOVAG.nl

De BMW iX3: de ideale elektrische SUV voor dagelijks gebruik

Als je op zoek bent naar een nieuwe elektrische SUV, dan is de BMW iX3 zeker een auto om in overweging te nemen. Deze volledig elektrische SUV werd in maart 2019 onthuld en is sindsdien erg populair geworden bij autoliefhebbers en milieubewuste consumenten.

De specificaties van de BMW iX3

De BMW iX3 is de eerste volledig elektrische SUV van BMW. Met een actieradius tot 401 km en een acceleratie van 0-97 km/u in slechts 5,5 seconden, biedt deze auto zowel kracht als efficiëntie. De 70 kWh accu en 270 kW motor (tot 374 pk) maken dit een indrukwekkende elektrische auto. Bovendien beschikt de BMW iX3 over een snellaadsysteem waarmee de batterij in slechts 45 minuten tot 80% kan worden opgeladen. Dit maakt de auto ideaal voor lange afstanden en biedt meer flexibiliteit in het dagelijks gebruik.

De voordelen van de BMW iX3

De BMW iX3 heeft niet alleen indrukwekkende specificaties, maar biedt ook diverse voordelen ten opzichte van andere elektrische SUV's op de markt. Het opvallende design zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling, waardoor u zeker de aandacht trekt op de weg. Maar naast het uiterlijk is deze auto ook voorzien van diverse innovatieve functies, waaronder geavanceerde rijhulpsystemen en een intuïtief infotainmentsysteem. Dit maakt het rijden met de BMW iX3 niet alleen efficiënt, maar ook comfortabel en veilig.

Het verbruik van de BMW iX3

Met een bereik tot 439 km op een enkele lading is de BMW iX3 een zeer efficiënte auto. Of je nu lange afstanden aflegt of dagelijks in de stad rijdt, deze auto biedt de flexibiliteit en prestaties die je nodig hebt De acceleratie tot 179 km/u is indrukwekkend en maakt de iX3 een sportieve en krachtige elektrische SUV.

De BMW iX3 is een van de meest geavanceerde elektrische SUV's op de markt en biedt diverse voordelen voor de moderne consument. Met een opvallend design, geavanceerde functies en een efficiënte motor is dit een auto die zowel op korte als lange afstanden uitstekende prestaties levert. Bent je op zoek naar een elektrische SUV voor dagelijks gebruik, dan is de BMW iX3 zeker een auto om te overwegen. Bekijk ons aanbod nieuwe BMQ iX3 auto's en occasions.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen