We hebben 422 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

BMW
X5
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

BMW X5 occasions en nieuwe BMW X5 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de BMW X5

De BMW X5 is een middelgrote luxe crossover SUV geproduceerd door de Duitse autofabrikant BMW. De eerste generatie van de X5, met de chassiscode E53, maakte zijn debuut in 1999. De X5 was BMW's eerste SUV, en is in drie generaties geproduceerd. De X5 is voorzien van vierwielaandrijving en een V8-motor. De eerste generatie van de X5 was leverbaar met de 4.4L V8-motor, die 282 pk (210 kW) en 441 Nm koppel produceerde. De tweede generatie was beschikbaar met de 4.4L V8 motor.

De voordelen van de BMW X5

De BMW X5 is een auto die bestuurders tal van voordelen biedt, waaronder zijn indrukwekkende prestaties, luxueuze interieur en vele geavanceerde functies. De X5 kan in slechts 4,8 seconden van 0 naar 97 km accelereren en is daarmee een van de snelste SUV's op de markt. Hij biedt ook een comfortabel en ruim interieur, met veel beenruimte en hoofdruimte voor zowel de voor- als de achterpassagiers. De X5 zit ook boordevol geavanceerde voorzieningen, zoals een infotainmentsysteem met een 10,2-inch touchscreen, een head-up display en een vierwielaandrijving.

Het verbruik van de BMW X5

De BMW X5 is een populaire middelgrote luxe crossover SUV die standaard wordt geleverd met een 3,0-liter zescilinder lijnmotor. Deze motor is in staat om 300 pk en 441 Nm koppel te produceren. De X5 heeft een EPA-geschat brandstofverbruik van 13,8 l/100 km (1 op 7,2) in de stad en 9,8 l/100 km (1 op 10,2) op de snelweg. Met de standaard achttraps automatische transmissie kan de X5 in slechts 6,3 seconden van 0 tot 97 km komen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen