We hebben 4.914 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Audi
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Audi occasions en nieuwe Audi bij viaBOVAG.nl

Audi is onderdeel van het VAG-concern, net als Volkswagen, Seat en Skoda. Audi vindt zijn oorsprong in 1909 en is sindsdien uitgegroeid tot een internationale speler met de A1, A3, A4, A6, A8, Q3, Q5 en Q7 als populaire modellen. Toch heeft Audi nog veel meer modellen.

Populaire Audi-modellen: A1, A3, A4, A5, A6, e-tron, Q2, Q3, Q4 e-tron, Q5, Q8,

Audi heeft misschien wel een van de meest uitgebreide modellengamma’s van alle automerken wereldwijd. Hatchback, SUV’s, supercars, cabrio’s, Audi heeft ze in alle soorten en maten. De SUV-modellen van Audi beginnen allemaal met de letter Q.

Het aanbod van Audi is zeer divers. De Audi A serie bestaat uit de modellen A1, A3, A4, A5, A6, A7 en A8. De Q serie betreft een SUV dan wel crossover, zoals de Audi Q2, Q3, Q5 en Q7. De naam Avant slaat op een stationwagen, Limousine op een sedan en Sportback op een 5-deurs carrosserie. Een Audi allroad is een stationwagen met een stoerder design en met 4x4-aandrijving (A4 en A6 allroad quattro). Daarnaast bestaan er gradaties op prestatiegebied, zoals S en RS. Een S-model is al lekker sportief, maar een RS-model biedt pas echt supersportprestaties. Bekende Audi RS-modellen zijn de Audi RS4, Audi RS6 en Audi RS7.

Populaire Audi modellen zijn:

Audi uitvoeringen TSI, TDI, g-tron, e-tron

Audi’s zijn met de keuze uit verschillende motoren leverbaar. TSI of TFSI slaan bij Audi op een benzinemotor, TDI op een dieselmotor en bij een g-tron is sprake van een CNG-installatie (aardgas/groengas). Over ‘tron’ gesproken: Audi’s met de naam e-tron zijn deels (plug-in hybride ) of juist volledig elektrisch .

Audi sportauto’s TT, R8

Audi is ook bekend van diverse sportauto’s, met de Audi TT en R8 als sprekende voorbeelden. Van die TT en R8 bestaan verschillende varianten, zoals de TT Roadster, TTS, TT-RS, R8 V10 en R8 V10 Performance. De cabrioversie van de R8 heet R8 Spyder, terwijl de open variant van de TT de naam TT Roadster heeft.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen