We hebben 162 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Audi
Q4 e-tron
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Audi Q4 E-tron occasions en nieuwe Audi Q4 E-tron bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Audi Q4 E-tron

De Audi Q4 E-tron is een batterij-elektrisch voertuig dat voor het eerst werd onthuld als concept car op de 2018 Geneva Motor Show. Het is de eerste volledig elektrische SUV van Audi en is gebaseerd op het Audi E-tron quattro concept dat in 2015 werd onthuld. De Audi Q4 E-tron wordt geproduceerd in de fabriek van het bedrijf in Brussel, België.

De Audi Q4 E-tron wordt aangedreven door een lithium-ion accupakket van 95 kWh dat een actieradius van maximaal 450 km levert op een enkele lading. De Audi Q4 heeft twee elektromotoren.

De voordelen van de Audi Q4 E-tron

De Audi Q4 e-tron is de nieuwste elektrische auto van Audi. Het is een kleine SUV die plaats biedt aan vier passagiers. De Q4 e-tron heeft een actieradius van 450 km en kan in 5,7 seconden van 0 naar 100 km/u rijden. Hij is ook uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, waaronder Lane Departure Warning, Forward Collision Warning en voetgangersdetectie. Maar het beste aan de Audi Q4 E-tron is dat hij betaalbaar is. U kunt er een kopen voor slechts 49.350 euro.

Het verbruik van de Audi Q4 E-tron

De Audi Q4 E-tron is een zuinige elektrische auto die perfect geschikt is voor stadsverkeer. Hij heeft een bereik van ongeveer 450 km op een enkele lading en kan in elk standaard stopcontact worden aangesloten om op te laden. De Q4 E-tron is ook uitgerust met een snellaadsysteem waarmee de batterij in slechts 30 minuten tot 80% kan worden opgeladen. De elektromotor van de auto levert 204 pk en 258 Nm koppel, waardoor hij snel en responsief is. De Q4 E-tron heeft ook een aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder een systeem om botsingen te vermijden en een rijstrook assistent.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen