We hebben 249 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Audi
Q5
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Audi Q5 occasions en nieuwe Audi Q5 bij viaBOVAG.nl

De Audi Q5 is een luxe middelgrote SUV van het Duitse automerk Audi. De eerste generatie Audi Q5 is gebouwd van 2008 tot 2017. De tweede generatie Audi Q5 komt in 2017 op de markt. De Audi Q5 is ook als occasion populair.

De Audi Q5 is een 5-deurs SUV (Sports Utility Vehicle) in het hogere prijssegment. De Audi Q5 is een maatje groter dan de Audi Q3 maar kleiner dan de Audi Q7 , de grootste SUV van Audi. Wie een Audi Q5 aanschaft, kan rekenen op veel comfort en luxe, en een over het algemeen onberispelijke afwerking. Het interieur van nieuwere Audi Q5 modellen kenmerkt zich door forse digitale displays. De been- en hoofdruimte zijn dik in orde. De Audi Q5 voldoet dan ook prima als luxe gezinsauto.

Concurrenten van de Audi A5 zijn de:

Tweedehands Audi Q5 TDI, S Line en E Tron

Het aanbod aan een tweedehandse Audi Q5 is groot en divers. Je kunt kiezen uit diverse uitvoeringen. Een voorbeeld is de Audi Q5 S Line met een extra sportieve uitstraling. Een volledig elektrische Audi Q5 e-tron is er nog niet. Wie interesse heeft in een volledig elektrische Audi SUV is aangewezen op de Audi e-tron. De Audi Q5 TDI modellen zijn uitgerust met een TDI turbodieselmotor. Populaire Audi Q5 uitvoeringen zijn:

Audi Q5 nieuw model

Weten welke motor een Audi Q5 nieuw model heeft, is soms lastig. Bij de eerste generatie is sprake van een 2.0 TDI, 3.0 TDI, 2.0 TFSI of 3.0 TFSI met uiteenlopende vermogens. In 2018 introduceert Audi voor al zijn modellen een nieuwe namenstrategie. Achterop een Audi Q5 nieuw model kan daarom ook 45 TFSI, 35 TDI, 40 TDI of 50 TDI staan. Een handbak in een Audi Q5 nieuw model is zeldzaam. De meeste uitvoeringen zijn voorzien van een automaat.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen