We hebben 418 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Audi
A4
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Audi A4 occasions en nieuwe Audi A4 bij viaBOVAG.nl

De Audi A4 is de opvolger van de Audi 80 uit de jaren 80/90. De Audi A4 slaat direct aan en is nog populairder dan zijn al succesvolle voorganger. Vooral de leaserijder weet de Audi A4 te vinden. De eerste generatie Audi A4 komt in 1995 op de markt. Er zijn twee Audi A4 uitvoeringen: een 4-deurs sedan en een 5-deurs stationwagen die Audi A4 Avant heet. De Audi A4 is een luxe auto in de middenklasse. Groter dan de Audi A3, kleiner dan de Audi A6. De afwerking van de auto is top. Concurrenten van de Audi A4 zijn de:

Tweedehandse Audi A4 Avant, Station, Sedan, Cabrio, B6, B7 en B8

De Audi A4 Sedan en Audi A4 Station (Avant) blijven bij nieuwere A4-generaties bestaan. Audi breidt het aanbod wel uit, zoals met de Audi A4 Cabriolet. Zo’n 2-deurs Audi A4 Cabrio met stoffen dak is van de Audi A4 generatie B6 (2001-2004) of van de Audi A4 generatie B7 (2004-2008). De vierde generatie Audi A4 (2007-2015) met codenaam B8 levert Audi wederom alleen als sedan en station. De vijfde generatie Audi A4 (B9) verschijnt in 2015. Ook van deze generatie bestaat geen Audi A4 Cabrio.

Audi A4 S-line, allroad, quattro en Limousine

Er bestaan veel verschillende uitvoeringen van de Audi A4. Zoals de Audi A4 S-line met een sportievere uitstraling en wielophanging. De Audi A4 allroad is uitgerust met een verhoogde wielophanging en ziet er stoerder uit dankzij kunststof beschermdelen op de carrosserie. Als Audi het over een Audi A4 quattro heeft, dan is de auto uitgerust met 4x4-aandrijving. Standaard is de Audi A4 voorzien van voorwielaandrijving. Met A4 Limousine bedoelt Audi de A4 Sedan.

Audi A4 TDI, TFSI, MHEV

Audi staat bekend om zijn uitgebreide motorenprogramma’s, ook bij de Audi A4. Er is keuze uit diverse turbodieselmotoren (TDI) en turbobenzinemotoren (TFSI). Een nieuwere Audi A4 kan uitgerust zijn met een MHEV-systeem (mild hybride) waarbij een compacte elektromotor de verbrandingsmotor ondersteunt.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen